ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Whitetip Investments: Παρουσίασε το TASIS-Σύστημα παροχής επενδυτικών συμβουλών

15:32 - 16 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
Whitetip Investments: Παρουσίασε το TASIS-Σύστημα παροχής επενδυτικών συμβουλών
Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σύστημα παροχής επενδυτικών συμβουλών με την επωνυμία TASIS παρουσίασε η Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. Το νέο σύστημα διατίθεται σε θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

To ΤASIS αποτελεί μία επενδυτική υπηρεσία που καλύπτει ολοκληρωμένα κάθε πτυχή της επενδυτικής διαδικασίας, παρακάμπτοντας όλα τα ανθρώπινα συναισθηματικά λάθη, που θέτουν σε κίνδυνο κάθε επενδυτική στρατηγική. Οι άνθρωποι της Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα επενδύσεων, στο οποίο παρέχονται στους επενδυτές ακριβείς απαντήσεις στα τρία κύρια ερωτήματα της επενδυτικής διαδικασίας: «ΠΟΥ να επενδύσω;», «ΠΟΣΟ να επενδύσω;» και «ΠΩΣ να διαχειριστώ τη θέση μου;».

Στον πυρήνα της διαδικασίας βρίσκεται ο προηγμένος κώδικας ποσοτικής ανάλυσης της Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ., ο οποίος σε καθημερινή βάση επεξεργάζεται και αναλύει πάνω από 10.000 μετοχές, ETF's, Commodities και ισοτιμίες, εντοπίζοντας εκείνα που παρουσιάζουν την εντονότερη τάση, είτε ανοδική, είτε πτωτική. Αξιολογώντας το προφίλ κάθε πελάτη-επενδυτή της εταιρείας ξεχωριστά και συνυπολογίζοντας το ύψος του χαρτοφυλακίου του, το επίπεδο του ρίσκου που ο ίδιος έχει επιλέξει και το ρίσκο του κάθε προϊόντος ξεχωριστά, το TASIS δημιουργεί εξατομικευμένες επενδυτικές προτάσεις ακριβείας, με σαφή σημεία εισόδου-εξόδου και αυστηρά προδιαγεγραμμένη στρατηγική διαχείρισης επενδυτικού ρίσκου.

Οι προτάσεις αυτές αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον εκάστοτε πελάτη-επενδυτή μέσω ειδικής εφαρμογής. Στο σύνολο της διαδικασίας αναμειγνύεται έμπρακτα το Τμήμα Επενδυτικών Συμβούλων της Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ., το οποίο σε ολιγοήμερη βάση, πραγματοποιεί διεξοδικό έλεγχο και αξιολόγηση της κάθε προτεινόμενης θέσης ξεχωριστά εξασφαλίζοντας την καταλληλότητά τους, εκτελώντας παράλληλα τις εντολές των πελατών-επενδυτών στον προσωπικό επενδυτικό λογαριασμό του καθενός.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.