ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ συμμετοχών για την eCommerce & Digital Marketing Expo 2019

16:10 - 13 Νοε 2019 | Επιχειρήσεις
Ρεκόρ συμμετοχών για την eCommerce & Digital Marketing Expo 2019
Με αύξηση πάνω από 50% σε συμμετοχές εταιρειών και εγγεγραμμένους επισκέπτες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίδο, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την eCommerce & Digital Marketing Expo, Greece & Southeastern Europe 2019.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μοναδική Έκθεση & Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη χώρα μας και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή τής Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δείχνει την τεράστια δυναμική της, καθώς και τη δυναμική του κλάδου του eCommerce, που διαρκώς αναπτύσσεται.

Μετά και τη νέα, σημαντική αύξηση της ζήτησης που υπάρχει από τους εκθέτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο εκθεσιακός χώρος της ECDM Expo θα καλύψει πλήρως το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ παράλληλα, θα διοργανωθούν έξι συνεδριακές εκδηλώσεις σε δύο αίθουσες, κατά τις δύο ημέρες της έκθεσης, στις 23 και 24 Νοεμβρίου.

Περισσότεροι από 100 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν βέλτιστες λύσεις σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να ασχολείται σοβαρά με το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, να εξελίξει την επιχείρησή του και να αυξήσει τις πωλήσεις του!

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται digital agencies, development houses, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες που ειδικεύονται στη διαφήμιση στο διαδίκτυο, επιχειρήσεις που παρέχουν χρηματοοικονομικές και άλλες συναφείς υπηρεσίες, τηλεπικοινωνιών κ.λπ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.