ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση της Business Europe με ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες

18:42 - 14 Νοε 2019 | Επιχειρήσεις
Συνάντηση της Business Europe με ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες
Στις 13 Νοεμβρίου η Business Europe – η Ένωση των Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Συνδέσμων της Ευρώπης που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον ΣΕΒ - παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις θέσεις και προτάσεις της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας για την προγραμματική περίοδο 2019-2024.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν 50 ευρωβουλευτές και 20 πρόεδροι εθνικών εργοδοτικών φορέων και συζήτησαν για τις προοπτικές συνεργασίας στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών πολιτικών  που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της οικονομίας, την ευημερία των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Φέσσας παρέθεσε γεύμα εργασίας σε Έλληνες ευρωβουλευτές κατά τη διάρκεια του οποίου ανέφερε μεταξύ των άλλων και τα εξής: «σε μία περίοδο οικονομικής ρευστότητας στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον, η αντιμετώπιση των προκλήσεων για τις επιχειρήσεις όπως, η μετάβαση στην 4η βιομηχανική επανάσταση, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και η προάσπιση του διεθνούς εμπορίου, μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν δράσουμε συλλογικά και με στενή συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.