ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Enterprise Greece με 21 εξαγωγικές εταιρίες στην «Batimat 2019»

10:43 - 15 Νοε 2019 | Επιχειρήσεις
O Enterprise Greece με 21 εξαγωγικές εταιρίες στην «Batimat 2019»
H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών, υποστήριξε και φέτος τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών δομικών υλικών και κατασκευών στη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου στη Γαλλία «BATIMAT 2019». Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και για το 2019 διεξήχθη από τις 04 έως τις 08 Νοεμβρίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού, Parc des Expositions.

Η ΒΑΤΙΜΑΤ είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως και συγκεντρώνει εκτός από ένα συνεκτικό φάσμα προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, και τον μεγαλύτερο αριθμό γαλλικών και διεθνών επαγγελματιών (κατασκευαστές, προμηθευτές, προγραμματιστές και διανομείς). Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά είκοσι μία (21) Ελληνικές εταιρείες, δεκατρείς (13) εκ των οποίων  μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω» και 8 με την υποστήριξη του Enterprise Greece. Τα Ελληνικά περίπτερα στην φετινή διοργάνωση ξεχώρισαν για την καλαισθησία τους και τα προϊόντα που παρουσίασαν, τα οποία προέρχονταν από τους κλάδους των μονωτικών υλικών & χρωμάτων, μαρμάρου, ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου, μεταλλικών κατασκευών & προϊόντων κιγκαλερίας , προϊόντων νανοτεχνολίας, κ.α.

Οι εκπρόσωποι του Enterprise Greece και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, πραγματοποίησαν συναντήσεις με επικεφαλής εταιρειών, με σκοπό την διερεύνηση τόσο των ευκαιριών που προσφέρει η Γαλλική αγορά, όσο και των δυνατοτήτων διείσδυσης των Ελληνικών εταιρειών σε γαλλόφωνες χώρες της Αφρικής, που σταδιακά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.