ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΖΑΓΟΡΙ: Ανακυκλώνει με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

12:13 - 18 Νοε 2019 | Επιχειρήσεις
ΖΑΓΟΡΙ: Ανακυκλώνει με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, είναι χορηγός στο «Μεγάλο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Αθλητικές Ακαδημίες – Ανακυκλώνουμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο» που πραγματοποιείται από 10 Οκτωβρίου 2019 έως 10 Μαρτίου 2020 στα «Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» και στα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης» σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ προβαίνει στη χορηγία των Επάθλων του «Μεγάλου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Συγκεκριμένα, τα τμήματα που θα συλλέξουν τις περισσότερες συσκευασίες και συνεπώς θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία ανακύκλωσης πλαστικών, γυάλινων και μεταλλικών συσκευασιών χρησιμοποιώντας τα «Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» και τα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» θα κερδίσουν σημαντικά δώρα - έπαθλα.

Τα τρία δώρα που θα δοθούν στα πρωτεύοντα τμήματα είναι αντίστοιχα, ένα ταξίδι πέντε ημερών στο Milwaukee των ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει στους αγώνες του NBA, μία εμφάνιση των Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ “Nike Zoom Freak 1”.

01. ZAGORI Antapodotiki Anakiklosi

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο happening σε ένα από τα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλων των παιδιών από τα πρωτεύοντα τμήματα, όπου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ως χορηγός θα δώσει το μεγάλο παρών.

Μέσα από αυτήν τη δράση, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στοχεύουν στην παρότρυνση των παιδιών για συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, καθώς και στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής τους συνείδησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.