ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιστοποίηση επαγγελματιών και προσώπων από την TÜV HELLAS

16:59 - 04 Δεκ 2019 | Επιχειρήσεις
Πιστοποίηση επαγγελματιών και προσώπων από την TÜV HELLAS
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει κατορθώσει να αποκτήσει ηγετική θέση στον τομέα Πιστοποίησης Προσώπων, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες καριέρας και προσωπικής εξέλιξης για 19.000 επαγγελματίες σε 80 ειδικότητες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) παράγει υπεράξια για τον ίδιο τον επαγγελματία,  την επιχείρηση που τον απασχολεί αλλά και την κοινωνία, λόγω της πιο αποτελεσματικής, αξιόπιστης και παραγωγικής εργασίας, εντός ενός πλήρως ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, στο οποίο κάθε εργαζόμενος χρειάζεται να  ανταπεξέλθει στη ραγδαία εξέλιξη και να αποδείξει την άρτια τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την υπεροχή του.

Το όφελος αυτό εξηγεί η κα Ζωγραφιά Κριθαρούλα, πιστοποιημένη επαγγελματίας ως «3M Science of Safety Εxpert», η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η επαγγελματική πιστοποίηση προσώπων προσφέρει μια ευκαιρία για την απόκτηση γνώσης και τεχνογνωσίας και, ως εκ τούτου, τη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η υπεροχή των ατόμων έναντι άλλων χωρίς πιστοποίηση. Έτσι, με μεγαλύτερη ευκολία κάποιος διεκδικεί μια θέση εργασίας σχετική με το αντικείμενο της πιστοποίησής του. Επιπλέον, αυξάνονται και οι πιθανότητες εύρεσης εργασίας στο εξωτερικό. Η πιστοποίηση του εν λόγω επαγγέλματος έχει αποκτήσει ιδιαίτερο βάρος, λόγω της ανάγκης της αγοράς για αξιοποίηση αναγνωρισμένων, ικανών επαγγελματιών με επικυρωμένες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες. Το όφελος της πιστοποίησης είναι, τόσο η βελτίωση της επαγγελματικής εικόνας, όσο και η ενίσχυση των επαγγελματικών προοπτικών επί του παρόντος αλλά και μακροπρόθεσμα».

Πιστοποίηση Προσώπων

Η πιστοποίηση επαγγελματιών αποτελεί μια σύγχρονη και διεθνώς αναγνωρισμένη διεργασία, με την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να αποδείξουν, μέσω εξετάσεων, την ικανότητά τους με τρόπο δίκαιο, αντικειμενικό και αξιόπιστο. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί τον πρώτο Φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης που παρέχει πιστοποίηση σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, των κατασκευών, του εμπορίου, της διοίκησης, του τουρισμού, της πληροφορικής, των τροφίμων και της υγείας, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, οι οποίες είναι ελεγμένες από τον Εθνικό Οργανισμό Διαπίστευσης – ΕΣΥΔ, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024. Η πιστοποίηση που παρέχεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει Ευρωπαϊκή αναγνώριση και γίνεται αποδεκτή ως η πλέον αξιόπιστη στα κράτη μέλη της ΕΕ, για την ανεύρεση εργασίας στο εξωτερικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:03 - 04 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.