ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ICAP βραβεύει τις Εταιρείες και Ομίλους «TRUE LEADERS 2018»

16:28 - 09 Δεκ 2019 | Επιχειρήσεις
Η ICAP βραβεύει τις Εταιρείες και Ομίλους «TRUE LEADERS 2018»
Η ICAP, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), θα βραβεύσει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου για 9η συνεχή χρονιά, τις Εταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους.

Η τελετή θα παρουσιαστεί από την anchorwoman του Δελτίου Ειδήσεων του Star, κα Ράνια Τραγόμαλλου και σε αυτή συμμετείχαν 300 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. Τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχει θέσει υπό την Αιγίδα του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Τα βραβεία θα απονείμουν μετά από χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.