ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CONNECT YOUR BUSINESS: Πρωτοβουλία για την επαγγελματική δικτύωση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

15:16 - 13 Δεκ 2019 | Επιχειρήσεις
CONNECT YOUR BUSINESS: Πρωτοβουλία για την επαγγελματική δικτύωση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η πρώτη δράση του CONNECT YOUR BUSINESS, στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Το CONNECT YOUR BUSINESS είναι μια πρωτοβουλία της ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ η οποία προσεχώς ξεκινά κέντρο ενημέρωσης για τους επαγγελματίες στον Πειραιά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ελεύθεροι επαγγελματίες από όλους τους κλάδους του εμπορίου σε ένα πρόγραμμα ενημέρωσης γύρω από τα σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης της μικρής επιχείρησης και του ίδιου του επιχειρηματία. Η εκδήλωση κατέληξε σε speed networking έτσι όπως γίνεται οργανωμένα σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας κοντά ανθρώπους του ίδιου στόχου από διαφορετικούς κλάδους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα δράσεων και πρωτοβουλιών σαν το CONNECT YOUR BUSINESS προκειμένου να συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη τόσο νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων όσο και των υπαρχόντων. Εκπρόσωποι της παρουσίασαν αναλυτικά το πρόγραμμα, ενώ η κυρία APSONCSR.

fjngjlfdgnhlfgnfjkgnnkjfisdjgdisjorierjgnjeg

Την εκδήλωση αλλά και το speed networking συντόνιζε η κα Έλλη Γλύτσου, εκπρόσωπος της BNI στη χώρα μας, η οποία επεσήμανε ότι ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας αποτελεί την «ψυχή» της αγοράς και χρειάζεται σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία ανάπτυξης προκειμένου να μεγαλουργήσει. Δεσμεύτηκε μέσω του θεσμικού της ρόλου στον παγκόσμιο οργανισμό στήριξης των μικρομεσαίων τοπικών αγορών ΒΝΙ, ότι θα ιδρύσει επιχειρηματικές ομάδες ανάπτυξης σε κάθε δήμο της χώρας, δημιουργώντας νέα τάξη σύγχρονων επαγγελματιών οι οποίοι θα οδηγήσουν τη χώρα μπροστά.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης επιχειρηματικής ομάδας ΒΝΙ στον Πειραιά εντός του πρώτου τριμήνου του 2020. Το CONNECT YOUR BUSINESS έχει την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΠ, του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα νεολαίας και δια βίου μάθησης) και της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), ενώ στηρίζεται από τη ΒΝΙ και την APSON CSR.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί σε Πανελλαδική εμβέλεια  αφού θα διεξαχθεί σε 6 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη στο διάστημα από Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Οκτώβριο 2020.  Η δράση αναμένεται να ενεργοποιήσει στοχευμένα πάνω από 2.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:27 - 13 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.