ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αθηναίων και ΕΣΑ προχωρούν μαζί!

17:12 - 19 Δεκ 2019 | Επιχειρήσεις
Δήμος Αθηναίων και ΕΣΑ προχωρούν μαζί!
Tο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών συνεδρίασε παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δ. Αθηναίων κου Αλέξανδρου Τσιατσιάμη και του Διευθύνοντος Σύμβουλου της ΕΑΤΑ κου Ευάγγελου Βλάχου.

Τα μέλη του Δ.Σ του Ε.Σ.Α αναφέρθηκαν διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της Αθήνας ανά γεωγραφική περιοχή και ανά θεματική ενότητα, εστιάζοντας πρώτα στην ασφάλεια και μετά στην καθαριότητα, το φωτισμό, την προσβασιμότητα, καθώς και σε θέματα που αφορούν τις υποδομές, τη λειτουργία της πόλης και τον τουρισμό.

Ο Γ. Γραμματέας του Δ. Αθηναίων παρουσίασε το γενικό σχεδιασμό για το 2020 καθώς και τις προγραμματισμένες δράσεις προς υλοποίηση από τις υπηρεσίες του Δήμου που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην αγορά.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης πρότεινε τη θεσμοθέτηση ενός συντονιστικού κέντρου που θα είναι υπεύθυνο για την αγορά και τη λειτουργία της πόλης, δημιουργώντας ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ εμπορικού κόσμου και Δήμου, με σκοπό αφ’ ενός να επιλύονται τα θέματα της καθημερινότητας και αφ’ ετέρου να τεθούν οι βάσεις αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων της πρωτεύουσας.

Τα δυο μέρη συμφώνησαν στην τεράστια σημασία που έχει η μεταξύ τους συνεργασία, προς όφελος της πόλης και όλων όσων κινούνται σε αυτήν και συμφωνήθηκε η άμεση λήψη συγκεκριμένων μέτρων που θα φέρουν απτά αποτελέσματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.