ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιπλέον 47,6% της Περσεύς απέκτησε η Andromeda

23:32 - 19 Δεκ 2019 | Επιχειρήσεις
Επιπλέον 47,6% της Περσεύς απέκτησε η Andromeda
Στην Andromeda Seafood μεταβιβάστηκε επιπλέον 47,6% των μετοχών της Περσεύς. Αν και η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η μεταβίβαση των μετοχών τελούν υπό συνήθεις αναβλητικές αιρέσεις, συμπεριλαμβανομένης της λήψης έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανοίγει ο δρόμος για δημόσια πρόταση καθώς η Andromeda Seafood ήλεγχε ήδη 41,5%.

Ειδικότερα, η Περσεύς ανακοίνωσε ότι ύστερα από τρεις ταυτόσημου περιεχομένου επιστολές που παρέλαβε στις 17 Δεκεμβρίου από τις εταιρείες Andromeda Seafood S.L., Wise Management S.A. και τον Γεώργιο Αντύπα μεταξύ των ανωτέρων προσώπων καταρτίστηκε σύμβαση για την πώληση από την Wise Management S.A. και τον Γεώργιο Αντύπα του συνόλου των μετοχών τους στην εταιρεία Andromeda Seafood S.L..

Δηλαδή η ενημέρωση αφορούσε την πώληση 8.185.109 κοινών ονομαστικών μετοχών της Περσεύς, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 47,655% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Με βάση προηγούμενες γνωστοποιήσεις ο Craig Tashjian και οι ελεγχόμενες από αυτόν εταιρείες, όπως η Andromeda Seafood, ελέγχουν 7.127.656 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Περσεύς, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου 41,50% του μετοχικού της κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της.

Ως αποτέλεσμα, εφόσον ολοκληρωθούν οι παραπάνω συναλλαγές, θα πρέπει να αναμένεται δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εισηγμένης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.