ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Praktiker Hellas: Οι στόχοι του 2019 που έγιναν βραβεία

18:35 - 08 Ιαν 2020 | Επιχειρήσεις
Praktiker Hellas: Οι στόχοι του 2019 που έγιναν βραβεία
Για την Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, το 2019 ήταν ξεχωριστό, μέσα από αξιοσημείωτες και πολλαπλές βραβεύσεις. Κατά τη διάρκεια του έτους έλαβε συνολικά 6 διακρίσεις στους θεσμούς Sales Excellence Awards, Superbrands Greece 2018-2019, PEAK Performance Marketing Awards 2019, Diamonds of the Greek Economy, Social Media Awards 2019 και Shopper Marketing Awards 2019.

Παράλληλα, κατάφερε να διακριθεί στα Treasures of Greek Tourism 2019, αλλά και να βρεθεί σε shortlists του θεσμού των βραβείων του Εθνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, για τις βέλτιστες πρακτικές της στην εξυπηρέτηση.

Πρόκειται για διακρίσεις που επιβραβεύουν τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της εταιρίας, τη σταθερή προσήλωσή της στις αξίες και το όραμα της, την έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, τη συνεχή καινοτομία και την αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία. Κάθε διάκριση για την Praktiker Hellas είναι μοναδική, καθώς επιβεβαιώνει μια συνολική και συγκροτημένη προσπάθεια ετών και αποδεικνύει το μεράκι των ανθρώπων της καθώς και τις επιτυχημένες επιχειρηματικές της επιλογές.

Σε συνέχεια αυτών των διακρίσεων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, Γιάννης Σελαλμαζίδης, δηλώνει «To 2019 μας έφερε σημαντικές βραβεύσεις. Για ακόμη μία χρονιά, η εταιρία μας τιμήθηκε, αποδεικνύοντας και έμπρακτα τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούμε στους διαφορετικούς πυλώνες δραστηριοποίησής μας. Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής δουλειάς, επιμονής, ομαδικής προσπάθειας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργατικότητας. Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους ανθρώπους μας που εργάζονται καθημερινά για να καταφέρνουμε όλα τα παραπάνω, αλλά και για να εξελισσόμαστε, ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες αγοραστικές εμπειρίες στους πελάτες μας. Ευχαριστούμε πολύ τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σταθερά και παραμένουμε πάντα πιστοί στη φιλοσοφία και στις αξίες μας, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους για τη συνέχεια».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.