ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κάνει... φύλλο και φτερό τη Folli Follie

17:22 - 06 Φεβ 2020 | Επιχειρήσεις
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κάνει... φύλλο και φτερό τη Folli Follie
Έλεγχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της εταιρείας Folli Follie.

Ένα 24ωρο μετά την αποστολή επιστολής από τον βασικό μέτοχο. Δημήτρη Κουτσολιούτσο, προς τη διοίκηση της Folli Follie με την οποία επιδιώκει την αλλαγή της σύνθεσης των μελών του ΔΣ, κλιμάκιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας και ξεκίνησε να ελέγχει τμήματά της με ιδιαίτερη σημασία.

Οι ελεγκτές κάνουν... φύλλο και φτερό τα οργανωτικά και τα διοικητικά της Folli Follie, θέματα που σχετίζονται άμεσα με τη διοίκηση Κουτσολιούτσου.

Να θυμίσουμε πως οι εισαγγελικές αρχές έχουν προχωρήσει στην άσκηση νέων βαρύτατων ποινικών διώξεων σε βάρος του Δημήτρη Κουτσιλιούτσου του υιού του Τζώρτζη Κουτσιουλιούτσου όπως ακόμη άλλων προσώπων, μελών του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie. Οι νέες διώξεις είναι προϊόν πολύμηνης έρευνας που διενήργησε ο εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης και έρχονται να προστεθούν στην άλλη «βαριά» δικογραφία που εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Folli Follie  -και σε επίπεδο ανάκρισης- εδώ και περίπου ένα έτος.

Συγκεκριμένα, με τη νέα δικογραφία που έκλεισε από τις εισαγγελικές αρχές, για να διαβιβαστεί στη συνέχεια σε ανακριτή, διώκονται περισσότερα από δέκα πρόσωπα, κατά περίπτωση για τα κακουργήματα, της χειραγώγησης, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας από κοινού. Η επίδικη περίοδος είναι από το 2009 μέχρι πρώτο τρίμηνο του 2018.

 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις 22:39 - 06 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.