• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

EY: Οι νικητές του διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019

12:35 - 11 Μαρ 2020 | Επιχειρήσεις
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019, του θεσμού που στηρίζει την επιχειρηματικότητα και αναδεικνύει τους επιχειρηματίες οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης και καινοτομούν, δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες, που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, τις ηγετικές ικανότητές τους, την αναπτυξιακή δυναμική τους, το καινοτόμο πνεύμα και την κοινωνική ευαισθησία τους, επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του κυρίου Δημήτρη Παπαλεξόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ.

Oι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019, είναι:

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας

Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος,

PEOPLECERT GROUP

nikolaidis 88 3a2

«Η επιτυχία δεν είναι μόνο μια προσωπική υπόθεση για εμάς, ακόμα κι όταν το βραβείο είναι προσωπικό. Συνιστά και αποτύπωση ουσιαστικών επιτευμάτων που ξεκινούν από τονέναν, αντανακλούν σε μία εταιρία και καταλήγουν να αλλάζουν τη ζωή πολλών » επισημαίνει ο Βύρων Νικολαΐδης, με αφορμή τη διάκριση του ως «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας τηςΧρονιάς») από την ΕΥ Ελλάδος. 

Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας

Ιουλία Χαϊδά, Αντιπρόεδρος,

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας

Δημήτριος Σαράντης, Πρόεδρος,

Μιχάλης Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος,

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.

Καινοτόμος Επιχειρηματίας

Σπύρος Μαγιάτης, Συνιδρυτής και Chief Technology Officer,

Νίκος Μωραϊτάκης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος,

WORKABLE SOFTWARE

Οι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2019, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year.

Ακυρώνεται η Τελετή Απονομής

Η EY Ελλάδος, έχοντας παρακολουθήσει στενά τη ραγδαία εξάπλωση του νέου κορωνοϊού (COVID-19) παγκοσμίως και λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις και στη χώρα μας, αποφάσισε, με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των καλεσμένων, των εργαζομένων της, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, την ακύρωση της Τελετής Απονομής του διαγωνισμού, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019. Η EY θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάδειξη του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2019, τις προσεχείς ημέρες.

Ο κύριος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: “Για έβδομη χρονιά, η ΕΥ Ελλάδος διοργάνωσε τον διαγωνισμό του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς», στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική επιχειρηματικότητα. Οι επιχειρηματίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν φέτος, είναι εκείνοι, που, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες της περασμένης δεκαετίας, δε διανοήθηκαν ποτέ να σταματήσουν να προχωρούν μπροστά. Εκείνοι που με αστείρευτο δημιουργικό πάθος και όρεξη για εξέλιξη, μετουσίωσαν το όραμά τους σε επιτυχημένες επιχειρήσεις, με οδηγούς την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Κυρίως, είναι άνθρωποι που λειτουργούν με κανόνες υγιούς επιχειρηματικότητας, παράγοντας καθημερινά προστιθέμενη αξία για την οικονομία και την κοινωνία. Θα ήθελα, εκ μέρους της EY, να ευχαριστήσω τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής μας Επιτροπής, καθώς και να συγχαρώ όλους τους νικητές και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας”.

Η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019

Την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019, αποτελούν οι κ.κ. Δημήτριος Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Διευθύνων Σύμβουλος, Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, Μάρκος Βερέμης, Συνιδρυτής και Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Upstream Α.Ε. και Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2013, Κατερίνα Βλάχου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Ελλάδας & Κύπρου, Mondelēz Hellas Α.Ε., Γεώργιος Δουκίδης, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Chairman, Temes S.A., Νικόλαος Μπακατσέλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε., Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς Α.Ε., Νίκος Φιλιππίδης, Οικονομικός αναλυτής – Δημοσιογράφος, και Βασίλειος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Alpha Bank.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:56 - 12 Μαρ 2020
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman