ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

IWG: Ξεκινά στρατηγική συνεργασία με τον Χρήστο Μισαηλίδη

15:09 - 16 Μαρ 2020 | Επιχειρήσεις
IWG: Ξεκινά στρατηγική συνεργασία με τον Χρήστο Μισαηλίδη
Η IWG, o παγκόσμιος όμιλος των κορυφαίων εταιρειών συνεργατικών χώρων, ξεκινά μια στρατηγική συνεργασία με τον Χρήστο Μισαηλίδη, αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της IWG στην Ελλάδα. Ο κ. Μισαηλίδης, διευθυντικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ηγείτο των λειτουργιών της IWG σε 35 χώρες στις περιοχές Ασίας, Ειρηνικού και Μέσης Ανατολής.

Η IWG και ο κ. Μισαηλίδης προχώρησαν σε μια master franchise συμφωνία η οποία του παρέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης των brands της IWG στη χώρα μας, όπου λειτουργούν ήδη 9 κέντρα της εταιρείας.

Ο κ. Μισαηλίδης θα εξακολουθήσει να διαχειρίζεται τα υπάρχοντα κέντρα, με τα brands και την πλατφόρμα της IWG, ενώ θα υλοποιήσει ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο της IWG στην Ελλάδα. Η IWG θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη στον κ. Μισαηλίδη, όπως πρόσβαση στο brand portfolio, στο διεθνές της δίκτυο, στην κορυφαία πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ, καθώς και στις υποδομές και την τεχνολογία της IWG.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης δήλωσε: «Οι ευέλικτοι και συνεργατικοί χώροι εργασίας είναι μια από τις περισσότερο υποσχόμενες και αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κλάδο του real estate, και στη διάρκεια της συνεργασίας μου με την IWG είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω από την προσωπική μου εμπειρία. Ανυπομονώ να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, και μαζί να αλλάξουμε τον τρόπο που εργάζονται οι Έλληνες, σύμφωνα με τις τάσεις που εξελίσσονται διεθνώς».

IWGInternational Workplace Group

Η IWG πιστεύει ότι η εταιρική επιτυχία στηρίζεται στην αποδοτικότητα και την ικανοποίηση των ανθρώπων της. Έτσι, αποστολή της είναι να βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους, κάνοντας την κάθε μέρα στο γραφείο μοναδική. 

Η IWG με 30 χρόνια εμπειρίας στην παροχή ευέλικτων χώρων εργασίας, έχει αναπτύξει μια κορυφαία εμπορική πλατφόρμα ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχοντας στο δίκτυό της επωνυμίες όπως οι Regus, Spaces, Signature by Regus, HQ και No18, προσφέρει μια ασυναγώνιστη γκάμα επιλογών για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και προϋπολογισμού. Με πάνω από ένα εκατομμύριο χώρους εργασίας σε εκατοντάδες χώρες, μικρές και μεγάλες πόλεις και συγκοινωνιακούς κόμβους παγκοσμίως, η IWG διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ευέλικτων χώρων εργασίας σε διεθνές επίπεδο και παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρήσεων. Δίνει, έτσι, τη δυνατότητα στους ανθρώπους να επικεντρώνονται στις βασικές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να απολαμβάνουν την καθημερινή τους παρουσία στο γραφείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.