ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Webinar Deloitte: Εργαλεία στις επιχειρήσεις, ώστε να ανταποκριθούν στην πρόκληση

16:10 - 06 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Webinar Deloitte: Εργαλεία στις επιχειρήσεις, ώστε να ανταποκριθούν στην πρόκληση
Η Deloitte Ελλάδος, στο πλαίσιο των εξελίξεων της κρίσης που έχει προκαλέσει ο COVID-19 και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επιχειρήσεων για έγκυρη και άμεση ενημέρωση, διοργάνωσε webinar σχετικά με τα μέτρα της Ελληνικής κυβέρνησης για την στήριξη της οικονομίας. Στο διαδικτυακό αυτό σεμινάριο παρευρέθηκαν ψηφιακά περισσότεροι από 450 επαγγελματίες, προερχόμενοι από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του webinar, οι Ευστάθιος Κ. Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ρουμπής και Αλέξανδρος Δόσχορης, κορυφαία, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας, κάλυψαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα πρόσφατα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης. Παράλληλα απάντησαν στα σχετικά ερωτήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, η θεματολογία του webinar εστίασε στους παρακάτω άξονες:

  • ·φορολογία (παρατάσεις/αναστολές είσπραξης φόρων και λοιπές διευκολύνσεις)
  • ·ασφαλιστικές εισφορές
  • ·εργατική νομοθεσία
  • ·καταβολές δόσεων τραπεζικών δανείων/χρηματοδοτήσεων, με έμφαση στις διευκολύνσεις που αφορούν επιχειρήσεις

Η Μαρία Τρακάδη, επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της Deloitte Ελλάδος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην Deloitte προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε εγκαίρως και άμεσα στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Σε μία περίοδο κρίσης και αστάθειας, όπως αυτή που βιώνουμε στις μέρες μας, στόχος μας είναι να συμβάλουμε ουσιαστικά  στην έγκυρη ενημέρωση και να προσφέρουμε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Το webinar ανέδειξε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν όλα τα στελέχη των εταιριών που πλήττονται. Στη νέα αυτή πραγματικότητα, που διαμορφώνεται με τον COVID-19, παρέχουμε, μέσω των ανθρώπων μας, τα κατάλληλα εργαλεία στις επιχειρήσεις, ώστε να ανταποκριθούν στην πολυεπίπεδη πρόκληση των ημερών και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον.».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:12 - 06 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.