ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Κάνουμε μαζί τη διαφορά και στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου

11:38 - 07 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Κάνουμε μαζί τη διαφορά και στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου
Φέτος το Πάσχα, κάποια πράγματα μπορεί να είναι…διαφορετικά. Κάποια άλλα όμως παραμένουν ίδια, όπως το να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Στο ίδιο πνεύμα, τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς, φέτος, με κάθε αγορά ενός Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, ενισχύεις κι εσύ με 0,30€ το έργο του Οργανισμού.

Κι εμείς, διπλασιάζουμε το ποσό που θα συγκεντρωθεί, για να συνεισφέρουμε όλοι στη δημιουργία Γεωργικής Σχολής στο Βόλο και την Πωγωγιανή Ιωαννίνων.

Γιατί, στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των παιδιών που μας έχουν ανάγκη, σήμερα, περισσότερο, παρά ποτέ.

Δες πώς διπλασιάζουμε την αγάπη σου με τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ εδώ.

Λίγα Λόγια για τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ

Τα πασχαλινά Αβγά ΑΒ, βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων μας. Διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με διαφορετική τιμή το καθένα. Για ακόμα μια χρονιά οι μικροί μας φίλοι «έντυσαν» τα σοκολατένια πασχαλινά μας Αβγά με τις μοναδικές ζωγραφιές τους για την Κιβωτό του Κόσμου, για να μας υπενθυμίσουν ότι οι πράξεις αγάπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη όταν είμαστε όλοι μαζί.

Λίγα Λόγια για την Κιβωτό του Κόσμου:

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού που δραστηριοποιείται από το 1998. Στόχος της είναι να προσφέρει και να φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία ανήκουν σε μονογονεϊκές οικογένειες και που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, είναι χωρίς ιατρική φροντίδα και με αβέβαιο μέλλον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.