ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fourlis: Κάλυψη άμεσων αναγκών κέντρου υποδοχής και αλληλεγγύης δήμου Αθηναίων

13:54 - 07 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Η πρωτοφανής κρίση στη Δημόσια Υγεία του τόπου, λόγω της πανδημίας COVID-19, αγγίζει καθένα και κάθε μία από εμάς. Κυρίως όμως εκείνους τους συμπολίτες μας που είναι πολύ περισσότερο εκτεθειμένοι στην απειλή και με πολύ λιγότερες δυνατότητες αυτοπροστασίας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Fourlis.

Ανταποκρινόμενοι στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να προστατέψει στον μέγιστο βαθμό την υγεία των κατοίκων της πόλης και στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας των εταιρειών του House Market (IKEA), Intersport, Trade Logistics και FOURLIS Συμμετοχών, προσφέρουμε προϊόντα ΙΚΕΑ, για την κάλυψη έκτακτων όσο και επιτακτικών αναγκών του ΚΥΑΔΑ, τονίζεται. 

Η παρέμβαση υποστηρίζει την άμεση λειτουργία νέων δομών που είναι ταυτόχρονα Κέντρο Ημέρας, Υπνωτήριο και Κοινωνική Κατοικία για τους μακροχρόνια αστέγους της πόλης. Είναι σημαντικό, και αυτοί οι συμπολίτες μας, να έχουν το γρηγορότερο δυνατό αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας και κατάλληλη φροντίδα.

O Όμιλος FOURLIS, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τις διαχρονικές εταιρικές αξίες του, θα συνεχίσει να ασκεί υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, για την κοινωνία και τον άνθρωπο, πολύ περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.