ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι

15:48 - 08 Μαϊ 2020 | Επιχειρήσεις
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι
Το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι δεν κλείνει αλλά εν μέσω της κρίσης αναστέλλει ορισμένες από τις δραστηριότητές του.

Αυτό ήταν το μήνυμα της σημερινής έκτακτης τηλεδιάσκεψης στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπό τον υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Βουλευτών Εύβοιας, Σίμου Κεδίκογλου και Σπύρου Πνευματικού, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργου Κελαϊδίτη, του Δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη, του πρώην Δημάρχου, Γιώργου Τριάντη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, Γιώργο Περιστέρη και ανελήφθη η δέσμευση ότι το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι δεν κλείνει αλλά εν μέσω της κρίσης αναστέλλει ορισμένες από τις δραστηριότητές του με επενδυτικό σκοπό την πλήρη επαναλειτουργία ως το τέλος του έτους και επαναπρόσληψη των εργαζομένων που θα αποχωρήσουν με την εθελούσια έξοδο και επιθυμούν την επαναπρόσληψή τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η είδηση είχε αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής, καθώς, το εργοστάσιο αποτελεί σχεδόν την μοναδική οικονομική πηγή. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.