ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σηκώνει ρολά το Σάββατο το Attica στην Πανεπιστημίου

18:51 - 15 Μαϊ 2020 | Επιχειρήσεις
Σηκώνει ρολά το Σάββατο το Attica στην Πανεπιστημίου
Το Σάββατο 16 Μαΐου ανοίγει τις πύλες του για το καταναλωτικό κοινό άλλο ένα πολυκατάστημα Attica, αυτό της οδού Πανεπιστημίου.

Το συγκεκριμένο πολυκατάστημα βρέθηκε μεταξύ των «παραφωνιών» της άρσης του lockdown στον κλάδο του λιανεμπορίου, καθώς ενώ λειτούργησε το κατάστημα της Τσιμισκή από τις 11 Μαΐου, εν τέλει το Attica του Συντάγματος δεν άνοιξε αυτή την εβδομάδα. 

Λόγω ειδικών όρων στον τρόπο καταχώρησης ορισμένων επιχειρήσεων δημιουργήθηκε σύγχυση για το αν πληρούν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στο δεύτερο κύμα επανεκκίνησης, που εξαιρούσε ουσιαστικά τα καταστήματα στα εμπορικά κέντρα ενώ έθετε ως προϋπόθεση την ανεξάρτητη είσοδο-έξοδο. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η λειτουργία ορισμένων μόνο καταστημάτων του Smart Park, την ώρα που το γειτονικό εκπτωτικό χωριό έμεινε κλειστό.

Το κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας πολυκαταστημάτων Attica, αν και εντάσσεται στο εμπορικό κέντρο City Link, λειτουργεί με το θεσμό των shop in a shop και άρα νομίμως ανήκει στην κατηγορία των καταστημάτων που μπορούν να λειτουργούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.