ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μύλοι Λούλη: Αύξηση θέσεων εργασίας το 2020 Κύριο

12:15 - 01 Ιουλ 2020 | Επιχειρήσεις
Μύλοι Λούλη: Αύξηση θέσεων εργασίας το 2020
Χρονιά - σταθμό αποτελεί το 2020 για την εισηγμένη αλευροβιομηχανία, καθώς ο όμιλος παραμένει σε τροχιά ανάπτυξης, παρά τις συνθήκες που δημιούργησε διεθνώς η κρίση του κορονοϊού κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Την ανοδική πορεία της εταιρείας πιστοποιούν οι δεκάδες προσλήψεις τους τελευταίους έξι μήνες. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 43 προσλήψεις με στόχο την αποτελεσματική επάνδρωση των τμημάτων του οργανισμού. Από αυτές, 24 αφορούν στο εργοστάσιο της Σούρπης, 12 στο Κερατσίνι, 4 στη Μάνδρα Αττικής και 3 στη Θήβα.

Η αύξηση του προσωπικού της εταιρείας συνοδεύεται επίσης από την ίδρυση νέων τμημάτων όπως το Τμήμα Εξαγωγών, με καθήκον την εμπορική διαχείριση των πωλήσεων στο εξωτερικό (πλην Κύπρου) αλλά και το Τμήμα Digital Marketing για να καλυφθεί η ανάγκη αναγνώρισης και αξιολόγησης των νέων καταναλωτικών τάσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Νέα υπερσύγχρονη μονάδα στη Βουλγαρία

Μέσω της θυγατρική της LOULIS MEL - BULGARIA, ο όμιλος ενισχύει τις παραγωγικές του υποδομές, με τα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης βιομηχανικής μονάδας στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην περιοχή Dobrich.

Έπειτα από την αγορά της μονάδας το Μάιο του 2018, ολοκληρώθηκε η ριζική ανακατασκευή του εργοστασίου και πλέον εξυπηρετεί ένα σημαντικό τμήμα του πελατολογίου σε Βουλγαρία και Ρουμανία, προσδίδοντας εξωστρέφεια στις δραστηριότητες του ομίλου.

Η συνολική αξία της επένδυσης ανήλθε περίπου στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ προσφέρει δυνατότητα άλεσης 130 τόνων την ημέρα. Αυξάνεται έτσι, η συνολική δυναμικότητα του ομίλου στους 1.500 τόνους ανά ημέρα.

Σήμερα, το εργοστάσιο στη Βουλγαρία απασχολεί 30 εργαζόμενους ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η υλοποίηση περαιτέρω επενδύσεων στη γειτονική χώρα.

Νίκος Λούλης: "Τα βήματα μας ολοένα και πιο σταθερά"

Με δηλώσεις του, ο επικεφαλής της αλευροβιομηχανίας έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας για τον όμιλο: "Για πρώτη φορά, μέσα στο 2020, η εταιρεία έλαβε συμμετοχή στην έκθεση HORECA, προωθώντας τα προϊόντα Kenfood. Επίσης, τον Απρίλιο του 2020, θέση στα ράφια των σουπερμάρκετ βρήκαν για πρώτη φορά, προϊόντα που δεν έχουν σχέση με το αλεύρι. Λανσάραμε το μείγμα Μπεσαμέλ, αποδεικνύοντας δυναμικά ότι η "Μύλοι Λούλη" δεν είναι απλά αλεύρι αλλά εξελίσσεται σε μια εταιρεία παραγωγής και διάθεσης πρώτων υλών διατροφής"

 

Γιάννης Χατζηχαραλάμπους

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:41 - 01 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.