ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία AXA-Uber: Δωρεάν μεταφορά σε περίπτωση ατυχήματος

16:05 - 02 Ιουλ 2020 | Επιχειρήσεις
Συνεργασία AXA-Uber: Δωρεάν μεταφορά σε περίπτωση ατυχήματος
Η AXA συνεργάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την Uber και προσφέρει στους ασφαλισμένους αυτοκινήτου δωρεάν μεταφορά από τον τόπο του ατυχήματος στον προορισμό τους, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους μετά από ένα οδικό ατύχημα.

Εάν ο ασφαλισμένος έχει επιλέξει και την κάλυψη Οδικής Βοήθειας, έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία και όταν το όχημα του ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αξιοποιώντας την πανευρωπαϊκή συνεργασία της με την Uber, την κορυφαία εταιρεία άμεσων και ασφαλών μετακινήσεων, η ΑΧΑ Ελλάδος σχεδίασε αυτή τη νέα υπηρεσία στοχεύοντας να εξασφαλίσει για τους πελάτες της όχι μόνο τη μετακίνησή τους αλλά και την ποιότητά της. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία προς το παρόν, θα καλύπτει συμβάντα αποκλειστικά εντός του νομού Αττικής, ενεργοποιείται τη στιγμή του περιστατικού όταν ο ασφαλισμένος ενημερώσει ότι επιθυμεί τη δωρεάν μεταφορά του με όχημα Uber σε σημείο της επιλογής του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ελλάδος, κ. Ερρίκος Μοάτσος, δήλωσε για την συνεργασία αυτή:

«Η στιγμή της αποζημίωσης αποτελεί αφετηρία του συνολικού επιχειρηματικού σχεδιασμού μας στην ΑΧΑ Ελλάδας, καθώς αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι για όσους μάς εμπιστεύονται για την ασφάλισή τους. Αξιοποιούμε τις πολλαπλές προεκτάσεις της τεχνολογίας και τις συνέργειες με άλλους οργανισμούς και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας, με στόχο να τηρούμε με ακεραιότητα κάθε δέσμευσή μας και να στηρίζουμε τις πολλαπλές ανάγκες τους όταν διαχειρίζονται έναν κίνδυνο. Στο εγχείρημα αυτό ενώνουμε δυνάμεις με την Uber, μία Εταιρεία που νοιάζεται εξίσου για την ασφάλεια και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την πιο ήρεμη, άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός οδικού ατυχήματος ή μίας μηχανικής βλάβης.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.