ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BEAT: Νέο σύστημα πληρωμών σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς

14:20 - 08 Ιουλ 2020 | Επιχειρήσεις
BEAT: Νέο σύστημα πληρωμών σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς
Ένα νέο σύστημα πληρωμών για τους συνεργαζόμενους οδηγούς ταξί, εγκαινιάζει η BEAT, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Με τη νέα αυτή συνεργασία για το σύστημα πληρωμών, η ΒΕΑΤ αναβαθμίζει την εμπειρία του οδηγού, κάνοντας τη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων πιο γρήγορη και με ευνοϊκότερες χρεώσεις. 

Πλέον οι οδηγοί ταξί που συνεργάζονται με την εταιρεία μπορούν να έχουν τα χρήματά τους διαθέσιμα καθημερινά και μάλιστα εντός λίγων ωρών, ανεξαρτήτως τράπεζας που χρησιμοποιούν. 

Οι οδηγοί ταξί που συνεργάζονται με την εταιρεία δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω καρτών που είναι ήδη συνδεδεμένες με τη ΒΕΑΤ εφαρμογή του εκάστοτε επιβάτη. Σήμερα, οι ηλεκτρονικές πληρωμές για διαδρομές στην πλατφόρμα της ΒΕΑΤ ξεπερνούν το 35% του συνόλου. 

Οι οδηγοί στη συνέχεια μπορούν να στείλουν το υπόλοιπο που έχει δημιουργεί από ηλεκτρονικές πληρωμές διαδρομών στην τράπεζά τους, όποτε εκείνοι το επιθυμούν, με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα από την εφαρμογή του οδηγού. 

Κίνηση στήριξης προς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα 

Με τη ΒΕΑΤ συνεργάζονται περισσότεροι από 8.000 οδηγοί ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. “Έχουμε δημιουργήσει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για τις πληρωμές των χιλιάδων οδηγών που συνεργάζονται μαζί μας”, εξηγεί ο κ. Βασίλης Ντάνιας, Γενικός Διευθυντής της ΒΕΑΤ στην Ελλάδα. 

“Ο επαγγελματίας οδηγός θέλουμε να μπορεί να λαμβάνει τις εισπράξεις του άμεσα, και όποτε εκείνος το επιθυμεί, χωρίς να παρεμβάλλεται ο ανθρώπινος παράγοντας ή χρονοβόρες διαδικασίες. Η νέα μας συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί συνέχεια μιας σειράς στρατηγικών συμμαχιών, στις οποίες έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε για τη διαμόρφωση της αγοράς μετακινήσεων του αύριο. 

Παράλληλα, είναι και μια κίνηση έμπρακτης στήριξης προς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, καθώς μέχρι σήμερα για τις πληρωμές μας συνεργαζόμασταν με τραπεζικό ίδρυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έδρα την Ολλανδία. 

Με τη νέα συμφωνία, κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς όφελος των οδηγών, καθώς οι συναλλαγές θα γίνονται ταχύτερα και με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για εκείνους”, συμπληρώνει. 

Ο κ. Σπύρος Αρμενιάκος, Senior Director στη Διεύθυνση Merchant Acquiring & e-Payments της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: “Η επιχειρηματική απόφαση της ΒΕΑΤ να μεταφέρει τις πληρωμές των οδηγών-συνεργατών της στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και συγκεκριμένα στην Τράπεζά μας, αποτελεί την απαρχή μίας εξελισσόμενης συνεργασίας βασιζόμενης σε τραπεζικές και τεχνολογικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Η συνεργασία με την BEAT επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά πως η Τράπεζα Πειραιώς, συνδυάζοντας πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών, μπορεί να εξυπηρετήσει τις εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών της, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και διακεκριμένη εξυπηρέτηση, με επίκεντρο τους πελάτες ή συνεργάτες των πελατών μας”. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:26 - 08 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.