ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kraft Paints: «Χρωματίζει» το αύριο μαζί με τις τοπικές κοινωνίες

13:25 - 14 Ιουλ 2020 | Επιχειρήσεις
Kraft Paints: «Χρωματίζει» το αύριο μαζί με τις τοπικές κοινωνίες
Η KRAFT Paints, ανταποκρινόμενη στο έργο του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Χαλκιδέων καθώς και της Ομάδας Αιγαίου, συνέβαλε με τον δικό της τρόπο στη βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων.

Συγκεκριμένα, η KRAFT Paints προχώρησε στις 26 Μαΐου σε δωρεά 150 κιλών χρώματος Hard & Gloss, αποχρώσεως κυπαρισσί (Νο8) στη Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων για την κάλυψη των αναγκών σε χρώμα προκειμένου να ανανεωθούν και να συντηρηθούν οι καθιστικοί πάγκοι (παγκάκια) που βρίσκονται σε πάρκα και πλατείες. Το Hard & Gloss, είναι υψηλής ποιότητας βερνικόχρωμα που εξασφαλίζει άριστη κάλυψη και στιλπνότητα και είναι ιδανικό για το βάψιμο κάθε μεταλλικής επιφάνειας, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, με μεγάλη αντοχή και διάρκεια στον χρόνο, όπως απαιτούν τα παγκάκια που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους αναψυχής.

01. KRAFT Paints Donation City of Athens

Παράλληλα, η KRAFT Paints δώρισε στον Δήμο Χαλκιδέων συνολικά 576 λίτρα από τα προϊόντα Profi Exterior, Kraft Road Liner, Metal 3in1 Hammered για την κάλυψη των αναγκών που αφορούσαν την ανανέωση των δημοτικών και σχολικών εγκαταστάσεων, αλλά και των διαγραμμίσεων των διαβάσεων σε όλο τον Δήμο. Τα χρώματα που επελέγησαν ειδικά για τις ανάγκες του Δήμου είναι υψηλής αντοχής στις καιρικές συνθήκες και στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

Τέλος, η εταιρεία προχώρησε και στην οικονομική υποστήριξη της πρωτοβουλίας της Ομάδας Αιγαίου για τη δημιουργία ράμπας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες στο Πάνω Κουφονήσι γιατί όλοι έχουν δικαίωμα να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι.

02. KRAFT Paints Donation Municipality of Chalkida

Οι ενέργειες αυτές αποτελούν ένα μόνο κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς της KRAFT Paints, οι οποίες έρχονται σε συνέχεια της δωρεάς χρωμάτων για την κάλυψη 7.000 τ.μ. των νοσοκομείων της χώρας μας. Η KRAFT Paints παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τη χαρακτηρίζει για τη στήριξη της κοινωνίας μας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.