ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη Βρετανία: Gourmet γεύματα εκτός ξενοδοχείου κι όχι delivery

12:05 - 16 Ιουλ 2020 | Επιχειρήσεις
Μεγάλη Βρετανία: Gourmet γεύματα εκτός ξενοδοχείου κι όχι delivery
Διευκρινίσεις για το πώς θα διαμορφώσει ένα νέο μενού υπηρεσιών σε σχέση με την παροχή gourmet γευμάτων εκτός ξενοδοχείου δίνει η διοίκηση του Ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «προς άρση παρεξηγήσεων και παρερμηνειών το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία εξετάζει να διευρύνει τις υπηρεσίες catering προτείνοντας ολοκληρωμένα gourmet γεύματα σε πελάτες που θα ήθελαν τα καταναλώνουν το μενού στον χώρο τους για αριθμό ατόμων που δεν δικαιολογεί full catering. Η πεζή έννοια του delivery δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της παραπάνω υπηρεσίας και  σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη πιθανή μελλοντική υπηρεσία βρίσκεται σε φάση έρευνας αγοράς και δεν θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το Reporter.gr είχε αναφέρει ότι με αφορμή διαδικτυακή ανοικτή συζήτηση ότι σε νέους δρόμους αρχίζουν να κινούνται μεγάλες και παραδοσιακές μπράντες της οικονομίας της φιλοξενίας και της εστίασης.

Έτσι, όπως ανέφερε στο περιθώριο διαδικτυακής συζήτησης για τον κλάδο HORECA, ο κ. Τιμ Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής των Μεγάλη Βρετανία και King George, από το Σεπτέμβριο εξετάζει να ανοίξει κανάλι διανομής των υψηλών απαιτήσεων γευμάτων των εστιατορίων των ξενοδοχείων.

Ουσιαστικά η υψηλή γαστρονομία ακολουθώντας την τάση «μένουμε σπίτι» την μετά κορονοϊό εποχή μπαίνει στο delivery, καθώς μέχρι στιγμής τα έσοδα σε αυτόν τον κλάδο έχουν καταρρεύσει. Βέβαια ο κ. Τιμ Ανανιάδης έσπευσε να πει πως, αν και δεν πρόκειται να εκτοξεύσει τον τζίρο, είναι μια δραστηριότητα που θα κρατήσει τα εστιατόρια στην αγορά.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.