ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

People for Business: Webinar για Τεχνητή Νοημοσύνη και ψηφιακή εργασία

16:25 - 16 Ιουλ 2020 | Επιχειρήσεις
People for Business: Webinar για Τεχνητή Νοημοσύνη και ψηφιακή εργασία
“AI Vs IA” είναι το αντικείμενο του webinar, που θα πραγματοποιήσει η People for Business τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 14:00.

Στη διαδικτυακή συζήτηση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος θα μιλήσει για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα “τον Ανθρωπο και την Τεχνητή νοημοσύνη”, με αφορμή το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ειδικότερα, θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως: Ποιος είναι ο ψηφιακός συνάδελφος, συνεργάτης και εταίρος, που προκύπτει από τα νέα δεδομένα και πώς η εκθετική αύξηση της τεχνολογίας και η ολοένα και πιο αυξημένη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλες σχεδόν τις εταιρικές διαδικασίες, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την έννοια του "συνεργάτη". Ο νέος μας συνάδελφος έχει και φυσική υπόσταση, αλλά πλέον και ψηφιακή διάσταση. Ενσυναίσθηση, πνεύμα συνεργασίας και επίλυση προβλημάτων ανάμεσα σε συναδέλφους, αλλά και ανάμεσα σε… ρομπότ! 

Στη συνέχεια, η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, τα αποτελέσματα της έρευνας της PfB, που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2020, με θέμα «Νέο μοντέλο εργασίας στη μετά covid-19 εποχή».

Το webinar, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στις 14:00, θα συντονίσει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Στέλιος Μορφίδης.

Οσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο, https://youtu.be/gh5MuFR08d4 στο κανάλι της People for Business στο YouTube. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.