ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΒΕΘ: Πλήγμα η ακύρωση της ΔΕΘ-Περιμένουμε μέτρα στήριξης

14:07 - 11 Αυγ 2020 | Επιχειρήσεις
ΒΕΘ: Πλήγμα η ακύρωση της ΔΕΘ-Περιμένουμε μέτρα στήριξης
Ισχυρό πλήγμα στην οικονομία της Θεσσαλονίκης αλλά και της Βόρειας Ελλάδας αποτελεί η ακύρωση της 85ης ΔΕΘ, σύμφωνα με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας, η ΔΕΘ δεν θα πραγματοποιηθεί υπό τον φόβο περαιτέρω διασποράς της πανδημίας στην ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, γεγονός που έχει δημιουργήσει απογοήτευση στις τάξεις του βιοτεχνικού κόσμου.

«Η δημόσια υγεία προέχει ωστόσο η πανδημία έχει αφήσει από το προηγούμενο διάστημα ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο στον επιχειρηματικό κόσμο που τώρα δέχεται ένα ακόμη πλήγμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης επισημαίνοντας πως το ΒΕΘ αποτελεί ένα φορέα που στηρίζει διαχρονικά τη διοργάνωση της ΔΕΘ και θα συνεχίσει να το πράττει.

«Θα πρέπει άμεσα να σχεδιαστούν από την κυβέρνηση ενεργές πολιτικές στήριξης του επιχειρείν της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Περιμένουμε με την έλευση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη να ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης του επιχειρείν για την περιοχή μας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, υπογραμμίζοντας πως τώρα είναι η ώρα να στηριχτεί και η δυνατότητα ενός εναλλακτικού τρόπου διοργάνωσης της ΔΕΘ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.