ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Safe Restart στα OK! Anytime Markets από την TÜV HELLAS

17:37 - 07 Σεπ 2020 | Επιχειρήσεις
Safe Restart στα OK! Anytime Markets από την TÜV HELLAS
Η OK! Anytime Markets Α.Ε. στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που εφαρμόζει, έλαβε την βεβαίωση Safe Restart από την TÜV HELLAS.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση από τον Φορέα Πιστοποίησης, όπως ορίζει η διαδικασία της νέας υπηρεσίας, και εν συνεχεία αξιολογήθηκε η συμμόρφωση της με τις προδιαγραφές ελέγχου για την πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών.

Ο έλεγχος Safe Restart πραγματοποιήθηκε με βάση τις Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις, τις Κατευθυντήριες Οδηγίες, καθώς και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κορονοϊό.

Η πιστοποίηση δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν το επίπεδο εφαρμογής των απαιτούμενων ελέγχων για την πρόληψη  εξάπλωσης μεταδοτικών ασθενειών και είναι πλήρως συμβατή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με την ολοκλήρωσή του, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εκδίδει Βεβαίωση Ελέγχου η οποία περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με τις ανωτέρω προδιαγραφές.

Η OK! Anytime Markets A.E. αποδεικνύει έμπρακτα την εταιρική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα που τη διακατέχει και παραμένει αναλλοίωτο κομμάτι του DNA της. Στο ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19 εφάρμοσε στο έπακρο όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του κορονοϊού, για τους πελάτες και για το προσωπικό της.

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα συνεχίζει να τηρεί τα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας όλων τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων, στο Κέντρο Διανομής, όσο και στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, με στόχο ένα ασφαλές μέλλον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.