ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρατηγική συμφωνία της New SIA Greece με την MarTrust

19:44 - 08 Σεπ 2020 | Επιχειρήσεις
Στρατηγική συμφωνία της New SIA Greece με την MarTrust
Η New SIA Greece, η κατά 100% θυγατρική της SIA - η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στον τομέα των υπηρεσιών πληρωμών και υποδομών - προχώρησε σε στρατηγική Συμφωνία με τη MarTrust, τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των πληρωμών πληρωμάτων ναυτιλίας, για την παροχή νέων Υπηρεσιών Contact Center, υποστηρίζοντας έτσι τις δράσεις των κατόχων προπληρωμένων καρτών της.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα αποτελέσει την καρδιά της στρατηγικής εμπειρίας των πελατών της MarTrust, εστιάζοντας στην υποστήριξη των ιδιαίτερων αναγκών των μελών πληρωμάτων, που βρίσκονται σε διαφορετικές χρονικές ζώνες και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, από την 24/7/365 διαθέσιμη αγγλόφωνη ομάδα της New SIA Greece.

Αυτή η ομάδα θα διαχειρίζεται την πελατειακή υποστήριξη, η οποία μπορεί να γίνεται μέσω e-mail ή μέσω εισερχόμενων κλήσεων: ο ναυτικός θα μπορεί να επικοινωνήσει σε πραγματικό χρόνο με την ομάδα υποστήριξης και θα λαμβάνει άμεσα απάντηση. Η New SIA Greece και η MarTrust θα λειτουργούν σε στενή συνεργασία, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία για τους χρήστες του e-wallet και της υπηρεσίας προπληρωμένων καρτών.

Τόσο η New SIA Greece όσο και η MarTrust δίνουν μεγάλη σημασία στους κανονισμούς συμμόρφωσης και στους δείκτες απόδοσης. Το τηλεφωνικό κέντρο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από καινοτόμα χαρακτηριστικά, εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία, σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς απαιτήσεις ασφαλείας, ποιότητας, περιβάλλοντος, υγείας. Το contact center είναι πλήρως συμβατό με το PCI DSS (πρότυπο ασφάλειας δεδομένων καρτών πληρωμών) και ακολουθεί τα πρότυπα GDPR.

Η New SIA Greece παρέχει συνεχή εξυπηρέτηση πελατών μέσω της πιστοποιημένης και υπερσύγχρονης υποδομής της, έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα τηλεφωνικά κέντρα της χώρας. Έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις για την αναβάθμιση και επέκτασή του, διασφαλίζοντας τη συνέχεια της επιχείρησης χάρη στην πλήρη εξυπηρέτηση.

«Αυτή η συμφωνία υπογραμμίζει την ικανότητα της New SIA Greece να λειτουργεί αποτελεσματικά και αποδοτικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και να υποστηρίζει τις ανάγκες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση και τη ζώνη ώρας όπου βρίσκονται. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε το όραμα της MarΤrust να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε μέλη πληρώματος και επαγγελματίες του κλάδου της ναυτιλίας: θα επιτρέψει στη MarTrust να επιτύχει τη διαφοροποίηση του εμπορικού της σήματος και να ενισχύσει την πελατειακή της σχέση, αξιοποιώντας τη σημαντική τεχνική τεχνογνωσία μας» δήλωσε ο Espen Tranoy, Managing Director στη New SIA Greece.

«Η MarTrust ξεκίνησε να παρέχει καλύτερες και ασφαλέστερες λύσεις στον κλάδο της ναυτιλίας όπως πληρωμές μισθοδοσίας πληρωμάτων και “Cash to Master”. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας, ξέραμε ότι πρέπει να παρέχουμε πάντα ισχυρή υποστήριξη πελατών, δεδομένης της ποικιλομορφίας και της πολυπλοκότητας του κλάδου. Αφού μιλήσαμε με αρκετούς πιθανούς προμηθευτές, καταλήξαμε στη New SIA Greece επειδή είναι αναγνωρισμένη ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της. Επιπλέον, η συνεχής επιδίωξη της αριστείας ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας να παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υποστήριξη οπουδήποτε και όποτε τη χρειάζονται» δήλωσε ο Ερρίκος Ανδρεάκος, COO της MarTrust Corporation Limited.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.