ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη ΒΙΠΕ Σίνδου οι Γεωργιάδης και Καράογλου-Ξενάγηση σε επιχειρήσεις

15:11 - 11 Σεπ 2020 | Επιχειρήσεις
Στη ΒΙΠΕ Σίνδου οι Γεωργιάδης και Καράογλου-Ξενάγηση σε επιχειρήσεις
Βιομηχανικές επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ της Σίνδου επισκέφθηκαν την Παρασκευή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου.

Ειδικότερα, τα δύο στελέχη της κυβέρνησης ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις δραστηριότητές τους και συνομίλησαν με τις διοικήσεις, τα στελέχη και τους εργαζομένους τους.

"Επισκεπτόμαστε από το πρωί βιομηχανικές μονάδες στην περιοχή της Σίνδου, οι οποίες κατάφεραν, και μέσα στην κρίση, να συνεχίσουν τις επενδύσεις τους, να αυξήσουν τις θέσεις εργασίας τους αλλά και να κρατήσουν ψηλά τους μισθούς τους. Όλα αυτά επενδύοντας σε υψηλή τεχνολογία, υψηλή παραγωγικότητα και στις πολλές εξαγωγές", δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

"Αυτό", συνέχισε, "είναι το μοντέλο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να μεταφέρει σε όλη τη χώρα. Και μια από τις κύριες δράσεις του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εμού προσωπικά, ως υπουργού Βιομηχανίας, είναι η θεσμοθέτηση πολλών κινήτρων για την ανάπτυξη των βιομηχανικών ζωνών, όπως της Σίνδου και τη λειτουργία τους με μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα. Γι αυτό ήρθαμε εδώ να δούμε πώς πηγαίνουμε και να ανακοινώσουμε τις πολιτικές μας".

Ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, από την πλευρά του, σημείωσε ότι υπάρχουν στη Σίνδο "επιχειρήσεις υγιέστατες, επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων, οι οποίες όχι απλώς πηγαίνουν καλά, αλλά εξελίσσονται, αναπτύσσονται, εξάγουν τα προϊόντα τους και βεβαίως δίνουν προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία".

Υπογράμμισε, δε, ότι είναι "πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε πλέον μια κυβέρνηση, η οποία είναι φιλική στο επιχειρείν" διότι "το επιχειρείν και η ανάπτυξή του σημαίνει ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στήριξη της ελληνικής κοινωνίας με την παροχή θέσεων εργασίας και γενικότερα πρόοδο και προκοπή για τον τόπο".

Σημειώνεται μεταξύ των επιχειρήσεων που επισκέφθηκαν ήταν η "Ελληνική Ζύμη", ο "Μπάρμπα Στάθης" και η "ΖΑΝΑΕ".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.