ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

EY: O Γ. Αποστολάκης, νέος εταίρος στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

10:37 - 21 Σεπ 2020 | Επιχειρήσεις
EY: O Γ. Αποστολάκης, νέος εταίρος στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
Ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αποστολάκη, ως νέο Εταίρο στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος, επισημαίνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρεται, ο κος Αποστολάκης εντάχθηκε στην ομάδα της EY τον Φεβρουάριο του 2020, αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, επικεφαλής υπηρεσιών σχεδιασμού και υλοποίησης εφαρμογών cloud, ολοκλήρωσης τεχνολογικών συστημάτων, ανάπτυξης εφαρμογών για τον ελληνικό δημόσιο τομέα, καθώς και ανάπτυξης ηλεκτρονικών πυλών και mobile εφαρμογών.

Διαθέτει συνολική εμπειρία άνω των 20 ετών στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων αιχμής. Πριν ενταχθεί στην EY, ο κος Αποστολάκης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής σε κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής λογισμικού και ολοκληρωμένων συστημάτων και λύσεων, έχοντας ηγηθεί πληθώρας έργων, με ιδιαίτερη έμφαση σε συστήματα ERP και CRM, την ολοκλήρωση τεχνολογικών συστημάτων, την ανάπτυξη cloud και mobile εφαρμογών, καθώς και την υλοποίηση προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Advanced Computing, από το King's College του Λονδίνου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, κος Παναγιώτης Παπάζογλου, σημειώνει: «Στην EY, οι άνθρωποί μας βρίσκονται στην καρδιά του εταιρικού οράματός μας. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, υποδεχόμαστε τον Γιώργο Αποστολάκη, ο οποίος με τη σημαντική εμπειρία του, θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους και τη βελτιστοποίηση της απόδοσής τους, μέσω της ανάπτυξης ολοκληρωμένων τεχνολογικών συστημάτων και λύσεων. Τον καλωσορίζουμε στα νέα του καθήκοντα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:41 - 21 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.