ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Veridos Ματσούκης: Πολυσχιδής συμμαχία για το διαγωνισμό των ταυτοτήτων

11:21 - 16 Οκτ 2020 | Επιχειρήσεις
Veridos Ματσούκης: Πολυσχιδής συμμαχία για το διαγωνισμό των ταυτοτήτων
«Με διαβατήριο την ποιότητα των προϊόντων της, η Veridos Ματσούκης Α.Ε. ως Ένωση Εταιριών με τις κορυφαίες στο είδος τους στην Ελλάδα ΟΤΕ και ΒΥΤΕ και με την Πορτογαλική INCM και με τη συνεργασία της Τράπεζας της Ελλάδας, συμμετέχει στο διαγωνισμό της ελληνικής πολιτείας για τις νέες ταυτότητες και διαβατήρια».

Αυτό τόνισε -μιλώντας σε ημερίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου- ο κος Δημήτρης Ματσούκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε., της μοναδικής ιδιωτικής εταιρίας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή που παράγει ταυτότητες διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα ασφαλείας.

Απαριθμώντας τα διακριτά πλεονεκτήματα της πρότασης, ο κος Δημήτρης Ματσούκης υπογράμμισε ότι :

  • Η πρόταση της Ένωσής μας είναι η μοναδική που διασφαλίζει αφ’ ενός μεν ότι τα έργα υποδομής  θα γίνουν από Ελληνικές Εταιρίες με τεράστια εμπειρία στο τομέα τους και αφ’  ετέρου η παραγωγή των εντύπων θα γίνεται επίσης στην Ελλάδα.
  • Θα ενισχυθεί ο παραγωγικός ιστός της χώρας μας και η Ελληνική οικονομία.
  • Θα δημιουργηθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας για τα επόμενα χρόνια.
  • Και όλα αυτά, με σταθερή αξία την ποιότητα των ταυτοτήτων και των διαβατηρίων, που είναι ζωτικής σημασίας, για την ζωή των πολιτών, την ασφάλεια και το κύρος της χώρας μας.

Σήμερα, πρόσθεσε ο κος Δημήτρης Ματσούκης,  περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, 8 από́ τις οποίες βρίσκονται στην Ευρώπη μας  εμπιστεύονται και οι ταυτότητες, τα διαβατήριά τους και τ’ άλλα έγγραφα ασφαλείας είναι «made in Greece».

«Με το επενδυτικό πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ,- στο οποίο συνέβαλε και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων -, ανέφερε ο κος Δημήτρης Ματσούκης, η Veridos  Ματσούκης διαθέτει πλέον  μια πλήρως καθετοποιημένη  παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες το χρόνο».

Για το 2020, πρόσθεσε ο κος Δημήτριος Ματσούκης, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρίας, παρά την κρίση του Covid 19 , συνέχισε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και υπολογίζεται ότι θα υπερβεί τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφερόμενος στο θέμα της διαδικτυακής ημερίδας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Eπιμελητηρίου που είχε ως τίτλο «Ελληνογερμανική Hμέρα για την Oικονομία και τις Eπενδύσεις» ο κος Δημήτρης Ματσούκης επισήμανε ότι  με έδρα και παραγωγική́ μονάδα στο Ίλιον της Αττικής, η εταιρία αποτελεί́ σήμερα μέλος της Γερμανικής Veridos GmbH, δηλαδή́ της κοινοπραξίας μεταξύ́ του ομίλου Giesecke + Devrient GmbH με έδρα το Μόναχο και του  Γερμανικού Κρατικού́ Τυπογραφείου Bundesdruckerei GmbH, με έδρα το Βερολίνο. Οι εταιρίες αυτές είναι ηγέτες στη παγκόσμια αγορά́ των εκτυπώσεων ασφάλειας και από́ το 2007 εμπιστεύονται και στηρίζουν τις επενδύσεις της Veridos Ματσούκης στην Ελλάδα.

Το «μυστικό» της επιτυχίας μας, υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε., είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη, ο συνδυασμός της ελληνικής και γερμανικής μακροχρόνιας εμπειρίας, η αξιοποίηση της γερμανικής τεχνολογίας, η αποδεδειγμένη βούληση της ελληνικής πλευράς για επανεπένδυση των κερδών, καθώς επίσης η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η απόδοση του ελληνικού προσωπικού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.