ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Συμμετοχή γερμανικών επιχειρήσεων σε ημερίδα για τεχνολογία-ασφάλεια-Πολιτική Προστασία

14:00 - 20 Οκτ 2020 | Επιχειρήσεις
Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Συμμετοχή γερμανικών επιχειρήσεων σε ημερίδα για τεχνολογία-ασφάλεια-Πολιτική Προστασία
Ημερίδα με θέμα: “Πολιτική προστασία: Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές”, διοργανώνει, ψηφιακά, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή στελεχών 13 γερμανικών επιχειρήσεων του τεχνολογικού κλάδου καθώς και καταξιωμένων ειδικών από την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Τα επίκαιρα γεγονότα των ημερών, όπως οι φυσικές καταστροφές, οι αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις, οι κυβερνοεπιθέσεις, η απρόβλεπτη εξέλιξη της παγκόσμιας πανδημίας, που συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη, φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη ισχυρών μηχανισμών προστασίας. Ταυτόχρονα, η αυξανόμενη χρήση τεχνολογίας και ψηφιοποίησης των βιομηχανικών και εμπορικών διαδικασιών δημιουργούν νέα ζητήματα ασφάλειας που χρήζουν άμεσης προτεραιότητας. Προϊόντα και λύσεις για οργανισμούς, δημόσιες αρχές, μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες, συστήματα ασφαλείας τόσο ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων (αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ.) καθώς και λύσεις για την ψηφιακή ασφάλεια στον τομέα της πληροφορικής, γίνονται ολοένα και πιο επίκαιρα, ενώ η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και οι εφαρμογές προστασίας της κοινωνίας για την ομαλή λειτουργία της οικονομίας είναι πλέον μείζον ζήτημα για τη χώρα.

Προτάσεις για όλα τα παραπάνω ζητήματα πρόκειται να προβληθούν στην e-Ημερίδα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο ψηφιακής επιχειρηματικής αποστολής στην Ελλάδα από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου και την οποία υποστηρίζει το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, παρουσιάζοντας λύσεις που μπορούν να προτείνουν οι γερμανικές εταιρίες με το εξειδικευμένο know-how για τα ζητήματα σχετικά με την Πολιτική Προστασίας. Δεκατρείς Γερμανικές Επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν συστήματα ασφαλείας, προστατευτικό εξοπλισμό, τεχνολογίες για την αντιμετώπισης της πανδημίας καθώς και ψηφιακές λύσεις ελέγχου, πρόληψης, Incident Management, Data Protection και Cyber Security.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το status quo και σχετικά παραδείγματα στις δύο χώρες, καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης των σχετικών τεχνολογιών στην Ελλάδα. Παράλληλα, 4 και 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις B2B εκπροσώπων των 13 γερμανικών επιχειρήσεων με ελληνικές εταιρείες, ως μέρος σειράς δράσεων που υλοποιεί το Επιμελητήριο με στόχο την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων.

Τα προφίλ των γερμανικών εταιρειών της αποστολής βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου. Επιχειρήσεις ή και φορείς του κλάδου που ενδιαφέρονται για τις συναντήσεις αυτές, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος που θα είναι επίσης αναρτημένη στην ιστοσελίδα, μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις, ή να επικοινωνούν στο τηλ. 2310 32 77 33/ -34. Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται online δήλωση συμμετοχής έως τις 30 Οκτωβρίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.