ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολλαπλές διακρίσεις για την ΚΑΥΚΑΣ στα Lighting Awards 2020

18:38 - 22 Οκτ 2020 | Επιχειρήσεις
Πολλαπλές διακρίσεις για την ΚΑΥΚΑΣ στα Lighting Awards 2020
H B. KAYΚΑΣ ΑΕ διακρίθηκε στα Lighting Awards 2020, πρώτα ελληνικά βραβεία για το lighting design που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου.

Η ΚΑΥΚΑΣ απέσπασε μία από της μεγάλες διακρίσεις των βραβείων, τον τίτλο Supplier of the Year, καθώς και τέσσερα βραβεία στον πυλώνα Projects και συγκεκριμένα στις κατηγορίες: Retail Stores - Interior Lighting, Retail Stores - Exterior Lighting , Hospitality - Interior Lighting και Hospitality - Exterior Lighting.

Αναλυτικά, στην εταιρεία απονεμήθηκαν δύο βραβεία GOLD για τον σχεδιασμό, τη μελέτη φωτισμού και παροχή υλικών για τον εσωτερικό & εξωτερικό φωτισμό του retail store Neon Bakery & Coffee καθώς και ένα βραβείο SILVER και ένα BRONZE για τον σχεδιασμό και τη μελέτη του εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού του ξενοδοχείου Robinson Club «Ιεράπετρα» αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Neon Bakery & Coffee, ένα Ευρωπαϊκά αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό έργο και ένα από τα πολύ ιδιαίτερα projects της ΚΑΥΚΑΣ, αναδείχθηκε Client of the Year.

Η παροχή λύσεων της ΚΑΥΚΑΣ και η συμμετοχή της σε επίπεδο σχεδιασμού, μελέτης, τεχνικής συμβουλής και φυσικά παροχής υλικών σε πολυάριθμα projects που αφορούν τόσο νέες εγκαταστάσεις όσο και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις κτιρίων και υποδομών προκύπτούν από πολλαπλούς παράγοντες: την πολυετή εμπειρία της εταιρείας, τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, τη στρατηγική συνεργασία της με παγκοσμίως καταξιωμένους κατασκευαστές και τη στελέχωση της με εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει υψηλό τεχνικό υπόβαθρο.

Το 2020 αποτέλεσε μια ιδιαίτερη χρονιά για την ΚΑΥΚΑΣ καθώς, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, η εταιρεία επένδυσε περαιτέρω στην επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου της, το οποίο ανέρχεται πλέον στα 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ η εν λόγω διάκριση επιβεβαιώνει και την δυναμική της ως πάροχο λύσεων  προστιθέμενης αξίας, ακόμη και στα πλέον απαιτητικά projects.

Σχετικά με τις διακρίσεις της ΚΑΥΚΑΣ στα Lighting Awards 2020, ο κος Νίκος Καυκάς, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτές διακρίσεις που ακουμπάνε στην καρδιά του οράματος της ΚΑΥΚΑΣ: την ολιστική προσέγγιση πελατών και έργων. H ευέλικτη οργανωτική δομή μας και η άριστη εσωτερική συνεργασία όλων των τμημάτων, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα, με γνώμονα πάντα την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών και συνεργατών μας.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.