ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαθανάσης: Δυνατότητα delivery και για εστιατόρια χωρίς άδεια

14:33 - 03 Νοε 2020 | Επιχειρήσεις
Παπαθανάσης: Δυνατότητα delivery και για εστιατόρια χωρίς άδεια
«Όλα τα εστιατόρια μπορούν να λειτουργήσουν με delivery χωρίς να έχουν την άδεια καθώς δίνεται χρόνος να προσαρμόσουν τα διαδικαστικά».

Αυτό ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σημειώνοντας, όσον αφορά τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, πως πολλά από τα αιτήματα του κλάδου εστίασης είναι στο τραπέζι αλλά «πρέπει να κινηθούμε στα δημοσιονομικά όρια».

«Η κυβέρνηση κράτησε δυνάμεις γιατί δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει η πανδημία», ανέφερε ο κ. Παπαθανάσης και τόνισε ότι από τον Ιανουάριο θα αρχίσουν να τρέχουν τα προγράμματα από το Ταμείο Ανάκαμψης που μαζί με το ΕΣΠΑ (21-27) θα συνεισφέρουν με 72 δισεκατομμύρια.

Η ύφεση στο πρώτο εξάμηνο είναι χαμηλότερη από το μέσο όρο της Ευρώπης και «θέλουμε να την κρατήσουμε χαμηλά, επομένως κάτι σωστό έγινε», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Δεν θα σταματήσει η κυβέρνηση να στηρίζει την εστίαση, αλλά εντός των δημοσιονομικών ορίων, επανέλαβε ο κ. Παπαθανάσης και υπενθύμισε ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία στην Ελλάδα χάθηκαν λιγότερες θέσεις εργασίας σε σύγκριση με άλλες χώρες.

«Έχουμε κρατήσει δυνάμεις για να στηρίξουμε την εστίαση», είχε δηλώσει και τη Δευτέρα στον ANT1 ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:10 - 03 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.