ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΕΕΤ: Μένουμε χωρίς επίδομα ανεργίας γιατί δεν προλαβαίνει ο ΟΑΕΔ

17:02 - 16 Δεκ 2020 | Επιχειρήσεις
ΠΟΕΕΤ: Μένουμε χωρίς επίδομα ανεργίας γιατί δεν προλαβαίνει ο ΟΑΕΔ
«Θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό, από τον οποίο έχουμε ζητήσει πολλές φορές συνάντηση και δεν μας έχει δεχθεί. ΠΕΙΝΑΜΕ» η κραυγή αγωνίας των ανθρώπων της εστίασης, όπως τη μετέφερε μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη, ο Γιώργος Χότζογλου, ο οποίος προσήχθη μαζί με δύο συναδέλφους του το πρωί της Τετάρτης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), περιέγραψε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της εστίασης που δεν λειτουργεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

«Θα ήταν εύκολο να είχαμε καλέσει σε κινητοποίηση και να βάλουμε σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων, αλλά προτιμήσαμε να πάμε τρεις εκπρόσωποι σωματείων και να ανοίξουμε το πανό μας», είπε, περιγράφοντας την πρωτοφανή κινητοποίηση της Αστυνομίας. «Μας είπαν να απομακρυνθούμε από το σημείο κι ενώ μαζεύαμε το πανό και προσήγαγαν» εξήγησε.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν και η πρόσφατη ανακοίνωση ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν θα πάρουν ούτε το επίδομα ανεργίας γιατί δεν προλαβαίνει ο ΟΑΕΔ. «Οι συνάδελφοί μου από όλη την Ελλάδα μας λένε ότι δεν έχουν λεφτά στην τσέπη τους, η κατάσταση στον χώρο μας είναι τραγική» τόνισε ο Γιώργος Χότζογλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.