ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρατηγικός συνεργάτης του GR.EC.A. η Ira Media

14:25 - 17 Δεκ 2020 | Επιχειρήσεις
Στρατηγικός συνεργάτης του GR.EC.A. η Ira Media
Τη συνεργασία της με τον GR.EC.A. (Greek eCommerce Association) – Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου)- ανακοίνωσε η Ira Media, παρέχοντας συμβουλευτική και χορηγική υποστήριξη στο σημαντικό έργο του.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Ira Media θα παρέχει στα μέλη του Συνδέσμου τεχνογνωσία και συμβουλές σχετικά με την υλοποίηση βέλτιστων στρατηγικών και τεχνικών media, που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων τους. Αποκτώντας πρόσβαση στις αναλυτικές μελέτες που η ίδια η εταιρεία εκπονεί, καθώς και μέσω της παρακολούθησης σχετικών συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα μέλη του GR.EC.A. θα επωφεληθούν άμεσα από την εξειδίκευση της Ira Media.

Παράλληλα, η Ira Media υποστηρίζοντας εμπράκτως τη δουλειά των εργαζομένων του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, ανέλαβε την προβολή ενός τηλεοπτικού μηνύματος του GR.EC.A. στην τηλεόραση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ο Χάρης Λαούδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ira Media ανέφερε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με τον GR. EC. A., έναν οργανισμό που διαδραματίζει κομβικό ρόλο για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. Αφενός, τα μέλη του Συνδέσμου θα είναι σε θέση να βελτιώσουν τις εμπορικές τους επιδόσεις αξιοποιώντας συμβουλές και τεχνογνωσία όπως αυτή που προσφέρει η Ira Media, αφετέρου εμείς, από την πλευρά μας, θα βρισκόμαστε σε διαρκή δημιουργική αλληλεπίδραση μ΄έναν κλάδο που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και της οικονομίας. Ευχόμαστε μέσα από αυτή τη συνεργασία να ενισχυθούν και να εδραιωθούν ακόμα περισσότερο οι αξίες του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας – που, ούτως ή άλλως, δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας, εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή στις συνήθειες των καταναλωτών».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.