ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καφούνης για lockdown: Οι έμποροι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

14:25 - 09 Ιαν 2021 | Επιχειρήσεις
Καφούνης για lockdown: Οι έμποροι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
«Οι έμποροι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας, Σταύρος Καφούνης, τονίζοντας ότι «η ψυχολογία των συναδέλφων μου είναι σε χειρότερη κατάσταση», με αφορμή τις αποφάσεις για το λιανεμπόριο.

«Δυστυχώς χθες μπήκαμε σε μία συζήτηση ότι προτιμούμε να ανοίξουν τα σχολεία παρά το λιανεμπόριο, το οποίο δημιουργεί αυτοματισμούς και ένα κακό κλίμα», ανέφερε ο κ. Καφούνης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «είναι άξιο απορίας γιατί αντί να ανοίξουμε τη Δευτέρα, έστω και με το click away, βρεθήκαμε να πηγαίνουμε πίσω».

«Πρέπει να μιλήσουμε με το υπουργείο Ανάπτυξης να δούμε τι θα γίνει με το άνοιγμα. Κάθε μέρα που μας κρατάει κλειστούς, πρέπει να βρίσκουμε λύσεις σε θέματα φωτιά. Τα μέτρα που είχαμε μέχρι χθες φαντάζουν σφεντόνες ενώ θέλουμε μπαζούκα για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη», πρόσθεσε ο κ. Καφούνης τονίζοντας ότι «δεν μπορείς να κρατάς έναν κλάδο κλειστό ενώ μπορείς να λειτουργήσεις. Η χθεσινή ανακοίνωση έπεσε πολύ σκληρή στα αυτιά μας».

Ο κ. Καφούνης εκτίμησε ότι «θα προχωρήσουμε σε μία πολύ μεγάλη ρύθμιση και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα γενναίο κούρεμα αφενός για τους συνεπείς και αφετέρου για αυτούς που έχουν υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά μέσα σε αυτό το δύσκολο 2020 και την αρχή του 2021».

Τέλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, σε παρέμβασή του στο Mega, τόνισε ότι χρειάζεται άμεση ρύθμιση για το ζήτημα των επιταγών.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:56 - 09 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.