ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Golden Hall: Επέκταση στο Notos από το Pubic

12:33 - 21 Ιαν 2021 | Επιχειρήσεις
Golden Hall: Επέκταση στο Notos από το Pubic
Επεκτείνεται σε τετραγωνικά το Public στο Golden Hall καθώς αναμένεται η αποχώρηση του καταστήματος Notos Comhome και αφήνει χώρο τον οποίο θα μισθώσει ο «γείτονας» που δεν άλλος από την αλυσίδα του Ομίλου Olympia του Πάνου Γερμανού.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα λειτουργούσε ως μεγάλο shop in a shop εντός του Notos Conhome, καταλαμβάνοντας εμβαδό 1.200 τ.μ. Με την αποχώρηση του ομίλου Notos Com ωστόσο, προχωρά σε νέα συμφωνία μίσθωσης του συνολικού εμβαδού των 3.200 τ.μ. με τη διαχειρίστρια εταιρεία Lamda Development.

Υπενθυμίζεται ότι η Public διαθέτει δίκτυο 51 σημείων πανελλαδικά ενώ μέσα στο 2020 ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση και της αλυσίδας ηλεκτρικών MediaMarkt, η οποία διαθέτει 13 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Γιαυτό άλλωστε αναζητά μεγαλύτερες επιφάνειες, ώστε να στήσει σάλες έκθεσης λόγω των νέων προϊόντων που έχει εντάξει στην γκάμα της όπως παιχνίδια ηλεκτρικά κτλ.

Ήδη η εταιρεία  Public προχωρά σε περαιτέρω επενδύσεις 26 εκατ.ευρώ έως το τέλος του 2021 για την  απόκτηση νέων ΙΤ συστημάτων αλλά και τη δημιουργία νέου logistics center καθώς έχει σηκώσει και το δικό της market place για όσους μικρομεσαίους είναι στο e commerce.

 

Επίσης  η εταιρία δημιουργεί νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο συνολικού εμβαδού 20.000 τμ, (η οποία μπορεί να επεκταθεί έως στα 33.000 τμ), η οποία θα εξυπηρετεί όλο το ψηφιακό της κανάλι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.