ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

McArthurGlen:Eκπτώσεις έως -70% στα αγαπημένα designer brands στο εκπτωτικό χωριό

16:57 - 25 Ιαν 2021 | Επιχειρήσεις
McArthurGlen:Eκπτώσεις έως -70% στα αγαπημένα designer brands στο εκπτωτικό χωριό
Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει στo εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και σας καλούν να ανακαλύψετε ξανά τα αγαπημένα σας designer brands όπως Nike, Polo Ralph Lauren, Vans, Gant, Bsb, Boss, Tommy Hilfiger, Guess, Adidas και πολλά ακόμα με εκπτώσεις έως -70%.

Σχεδιάστε σήμερα την επίσκεψη σας στον ανοιχτό χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, απολαμβάνοντας μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία shopping, σε πάνω από 100 designer’s brands.

Το εκπτωτικό χωριό προσφέρει την απόλυτη εμπειρία shopping και συνεργάζεται με τη δωρεάν εφαρμογή «By Appointment app» μέσω της οποίας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε αγαπημένα brands και να κάνετε τις αγορές σας στο εκπτωτικό χωριό, με ασφάλεια και χωρίς αναμονή.

Προτεραιότητα του εκπτωτικού χωρίου McArthurGlen αποτελεί η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων στα καταστήματα του κέντρου, γεγονός που πιστοποιείται από τον παγκόσμιο Οργανισμό πιστοποίησης ‘Bureau Veritas ‘SafeGuard Covid-19’, που εστιάζει στον έλεγχο και στην τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό του COVID- 19, σε όλους τους χώρους του εκπτωτικού χωριού.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.