ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοιχτά τα ανθοπωλεία για τον Άγιο Βαλεντίνο

12:14 - 14 Φεβ 2021 | Επιχειρήσεις
Ανοιχτά τα ανθοπωλεία για τον Άγιο Βαλεντίνο
Η γιορτή του έρωτα έφτασε, με τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία να έχουν την τιμητική τους.

Ειδικότερα, όσον αφορά τα πρώτα, και όπως χθες, έτσι και σήμερα (14/2), θα λειτουργήσουν, παρά το lockdown που έχει επιβληθεί, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσοι πολίτες επιθυμούν να γιορτάσουν.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων, τα ανθοπωλεία μπορούν να λειτουργήσουν με τις μεθόδους παράδοση εκτός (click away) και για αγορά με ραντεβού εντός (click inside).

Οι ανθοπώλες δουλεύουν πυρετωδώς για να φτιάξουν συνθέσεις ελκυστικές, οι περισσότερες φυσικά σε κόκκινους τόνους και σχήματα από καρδιές.

Το προτεινόμενο ωράριο για τη λειτουργία των ανθοπωλείων, στις κόκκινες περιοχές είναι το 09:00 – 17:00, καθώς τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 18:00.

Όποιος ή όποια επιθυμεί να αγοράσει λουλούδια, θα μπορεί να το κάνει μόνο και εφόσον έχει κλείσει ραντεβού με το ανθοπωλείο και θα μπορεί να τα παραλάβει είτε με τη μέθοδο του click away, είτε με εκείνη του click in shop. Βασικότατη προϋπόθεση είναι ο καταναλωτής να έχει στείλει τον κωδικό «2» με sms στο 13033 ή να έχει συμπληρώσει το απαραίτητο έντυπο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.