ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Warply ανατέθηκε ο σχεδιασμός του ΟΑΕΔapp

15:03 - 23 Φεβ 2021 | Επιχειρήσεις
Στη Warply ανατέθηκε ο σχεδιασμός του ΟΑΕΔapp
Στη Warply ανέθεσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) το σχεδιασμό και τη δημιουργία της εφαρμογής για κινητά ΟΑΕΔapp που λανσαρίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη και έχει ως βασικό στόχο την απλοποίηση της καθημερινότητας του πολίτη.

Το ΟΑΕΔapp είναι μια άκρως πρωτοποριακή εφαρμογή που έχει ενσωματωμένες ήδη πάνω από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενώ στόχος είναι να εμπλουτίζεται διαρκώς με καινοτόμες λειτουργίες. Η Warply ανέλαβε το συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου.

Μέσα από την καινοτόμα εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να κάνουν σύνδεση με τα στοιχεία του TAXIS και στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή ή ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας τους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα νέα του οργανισμού και του Υπουργείου με push notifications, να βρίσκουν σε διαδραστικό χάρτη πληροφορίες για τα υποκαταστήματα ΟΑΕΔ και οδηγίες για το υποκατάστημα όπου είναι εγγεγραμμένοι, να κάνουν αιτήσεις και ενστάσεις ηλεκτρονικά, να δουν το βιογραφικό τους και να το αποστείλουν εύκολα μέσα από την εφαρμογή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση εργοδότη που επιθυμούν.

Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply δήλωσε σχετικά: «Ανταποκρινόμαστε και στηρίζουμε τις σημαντικές προσπάθειες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού με την παροχή καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ειδικά σε ένα τομέα τόσο ευαίσθητο όπως η απασχόληση και είμαστε υπερήφανοι που η Διοίκηση του ΟΑΕΔ επέλεξε τη Warply για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.