ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 18 & 19 Μαρτίου το NPL Summit 2021

13:45 - 17 Μαρ 2021 | Επιχειρήσεις
Στις 18 & 19 Μαρτίου το NPL Summit 2021
Περισσότεροι από 30 σημαντικοί ομιλητές του χρηματοπιστωτικού τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο NPL Summit 2021, στις 18 και 19 Μαρτίου με θέμα: «NPL Market in Total Transformation», μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής – θεσμού για την αγορά των μη Εξυπηρετούμενων Δανείων και Ανοιγμάτων θα πραγματοποιηθεί από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το εξειδικευμένο αγγλόφωνο portal NPLConfidential.com και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Την έναρξη του φετινού συνεδρίου θα κηρύξει ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ θεσμικό χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, Γιώργος Ζαββός, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής της Κλειστής Συνάντησης Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Σημαντικές κεντρικές ομιλίες για τις προοπτικές της ελληνικής και της ευρωπαϊκής οικονομίας θα απευθύνουν η κα Elisabeth McCaul, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ο κος Θεόδωρος Πελαγίδης, Υποδιοικητής της Τράπεζας Ελλάδος (ΤτΕ) και Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Στον κατάλογο των ομιλητών ξεχωρίζουν σπουδαίες πολιτικές προσωπικότητες, σημαντικοί εκπρόσωποι παγκόσμιας εμβέλειας επενδυτικών οργανισμών του εξωτερικού και έμπειροι διαχειριστές του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι οποίοι θα ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και σχεδιασμούς που αφορούν το μέλλον του κλάδου, όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το πρόγραμμα του ΝPL Summit 2021 https://ethosevents.eu/event/npl-summit-2021/#schedule.

Στο NPL Summit 2021 θα συμμετάσχουν οι εξής διακεκριμένοι ομιλητές:   

  • Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής ΝΔ
  • Γεώργιος Ζαββός, Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα
  • Elizabeth McCaul, Member of the Supervisory Board of the European Central Bank
  • Θεόδωρος Πελαγίδης, Υποδιοικητής, Τράπεζα της Ελλάδος
  • Χαρούλα Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέας, Ελληνική Ένωση Τραπεζών
  • Τάσος Πανούσης, Διευθύνων Σύμβουλος, doValue Greece & Πρόεδρος ΕΕΔΑΔΠ
  • Άγγελος Αγγελίδης, Πρόεδρος Δ.Σ., Melfin Α.Ε. & EDS Α.Ε. & Πρόεδρος Δ.Σ., ΕΣΕΔΑ
  • Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Cepal Hellas
  • Θεώνη Αλαμπάση, Προϊσταμένη Τμήματος Νομικής Υποστήριξης & Συμβουλών, Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Υπουργείο Οικονομικών
  • Σπύρος Ανδρίτσος, Νομικός σύμβουλος, ΕΕΔΑΔΠ
  • Στέφανος Βλαστός, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ
  • Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος Συνεταιριστικής τράπεζας Ηπείρου, Ανώτατο Στέλεχος Διοίκησης Χρηματοπιστωτικού Τομέα
  • Ιωάννης Γκάνος, Γενικός Διευθυντής της Alpha Real Estate Management & Investments
  • Κωνσταντίνος Ζανετόπουλος, Senior Manager, Accenture
  • Νικόλας Δ. Κανελλόπουλος, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, Γ.Γ, Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ
  • Αργύρης Καραγιαννόπουλος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ακίνητης Περιουσίας, ARYIRIS D. KARAYANOPOULOS & Associates, Business & Real Estate Advisors
  • John Komninakidis,Vice President, Middle East, Turkey, Greece & Cyprus, Datasite Ltd
  • Γεώργιος Ι. Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς & Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate M.A.E.
  • Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Υπουργείο Οικονομικών
  • Ηλίας Κυριακόπουλος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος HIRA
  • Ειρήνη Μαραγκουδάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ, ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΕΔΑΔΠ
  • Μιχάλης Μητσόπουλος, Διευθυντής Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ
  • Άκης Μπης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Intrum Holdings Greece, Μέλος ΔΣ, Intrum Hellas
  • Γιώργος Παυλάτος, Συνιδρυτής & Senior Partner, Octane Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
  • Στάθης Ποταμίτης, Διαχειριστής Εταίρος, POTAMITISVEKRIS
  • Γιάννης Σπυρόπουλος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Octane Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
  • Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων, ΤΧΣ
  • Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP

Συντονιστές των πάνελ θα είναι ο κος Χρήστος Κώνστας, Δημοσιογράφος, Head of Content της ethosMEDIA, ο κος Άρης Αρβανιτάκης, CEO της UCI Greece Loan Management Services & Μέλος ΔΣ της Ένωσης Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (ΕΕΔΑΔΠ) και ο κος Γιάννης Μούργελας, Νομικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο Head of Content της ethosMEDIA κος Χρήστος Κώνστας.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά την Θεματολογία του Συνεδρίου: https://ethosevents.eu/event/npl-summit-2021/#overview

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Κλειστή (Ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με θεσμικούς φορείς με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζάββο αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα. Επίσης οι συμμετέχοντες του συνεδρίου θα μπορούν στο κλείσιμο κάθε ημέρας του διήμερου συνεδρίου να ζητήσουν και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες ψηφιακές B2B συναντήσεις με εταιρικούς εκπροσώπους των Χορηγών και με τους Ομιλητές του Συνεδρίου. Η διεξαγωγή των συγκεκριμένων συναντήσεων θα γίνει κατά την διάρκεια του συνεδρίου, μέσα στο ιδιωτικό και ασφαλές περιβάλλον της LiveOn.

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Ένωσης Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (EΕΔΑΔΠ), της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιρειών Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων (ΕΣΕΔΑ), της Ένωσης τραπεζικών και χρηματοοικονομικών στελεχών ελληνικής ναυτιλίας (Association of Banking and Shipping Executives), του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.),  του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

Το NPL Summit 2021 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες των κλάδων που εμπλέκονται στη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων και Ανοιγμάτων και απευθύνεται σε: Ελληνικές και ξένες Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς και Funds, Δικηγορικά Γραφεία –Νομικούς Συμβούλους κι εταιρείες, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Εταιρίες Τεχνολογίας που δημιουργούν πλατφόρμες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων, Εταιρείες Real Estate και ΑΕΑΠ, Call Centers  και Εισπρακτικές Εταιρείες, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και Servicers. 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο
https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/npl-summit-2021-dilosi-symmetochis/ .

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/npl-summit-2021/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

NPL Summit 2021, 18-19 Μαρτίου 2021, LiveOn Digital Event

Για περισσότερες πληροφορίες:  

κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής MarketingethosGROUP, τηλ. 6937252420,    

e-mailtriantafyllou.y@ethosmedia.eu    

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.