ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες CEO Branding από την MB Branding Company

13:03 - 22 Απρ 2021 | Επιχειρήσεις
Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες CEO Branding από την MB Branding Company
Η εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας Mina Bagiota Branding Company (https://www.minabagiota.company/) εισήγαγε στην ελληνική αγορά, 3 νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, που αποτελούν τις τελευταίες τάσεις στο Branding, παγκοσμίως. Πρόκειται για τις εξής: CEO Branding Strategy, Social Media Strategy for CEOs και Internal Communication Strategy for CEOs.

Η νέα ψηφιακή εποχή, έχει αλλάξει τα δεδομένα, επαναφέροντας το CEO Branding όχι απλώς ως μία επιλογή, αλλά ως αναγκαιότητα για τους σύγχρονους ηγέτες. Ιδιαίτερα, λόγω της επικράτησης και της διαφάνειας των Social Media, κανείς δεν μπορεί να εξαιρεθεί από αυτό.

Αναφερόμενη στις νέες υπηρεσίες, η Μίνα Μπαγιώτα, Managing Partner της MB Branding Company, επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Το Executive Branding, στις μέρες μας, δεν αφορά μόνο την προσωπική φήμη ενός ηγέτη, αλλά, συνολικά, τη φήμη της εταιρίας. Αντίστοιχα, τα Social Media κάνουν έναν ηγέτη πιο ισχυρό και τον βοηθούν να κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης. Ο CEO που αξιοποιεί σωστά τα Social Media, μοιάζει σαν να μετακόμισε από το γωνιακό του γραφείο στο λόμπι της εταιρίας. Με τη μετεγκατάσταση αυτή, μπορεί να δει τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους ανταγωνιστές, να ακούσει τα προβλήματα τους και να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους».

Η MB Branding Company ιδρύθηκε το 2019, με στόχο να προσφέρει στην ελληνική αγορά σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες Branding και Executive Branding που συνδέονται, άμεσα, με την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων και την παρουσία των CEOs στα social media. Στα δυνατά σημεία της εταιρίας συγκαταλέγονται, το Personal & Executive Branding -έχει καταφέρει να αναδείξει ηγετικές προσωπικότητες τόσο στο χώρο του επιχειρείν, όσο και στο χώρο της πολιτικής- και η έντονη δραστηριότητα στα Social Media και ειδικότερα στο LinkedIn. Founder της εταιρίας είναι η Μίνα Μπαγιώτα Brand Builder, Communications Strategist, Media & Social Media Expert, η οποία έχει εργαστεί 20 χρόνια, ως Σύμβουλος Branding και Στρατηγικής Επικοινωνίας για C-Suite στελέχη, πολιτικά πρόσωπα, θεσμικούς φορείς και εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα: minabagiota.company, στο τηλέφωνο: 0030 6944 428299 ή στο email: [email protected]

Τελευταία τροποποίηση στις 13:08 - 22 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.