ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση ΕΒΕΑ-ΣΕΒ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε Κατάρ και Κουβέιτ

11:59 - 27 Απρ 2021 | Επιχειρήσεις
Εκδήλωση ΕΒΕΑ-ΣΕΒ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε Κατάρ και Κουβέιτ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η online Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Κατάρ και το Κουβέιτ, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 150 συμμετέχοντες και είχε ως αντικείμενο την ενίσχυση των εμπορικών μας σχέσεων και με τις δυο αυτές σημαντικές χώρες του Κόλπου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον ΣΕΒ, με τη χορηγία της Eurobank.

Εκ μέρους του ΕΒΕΑ απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ και Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων, ενώ ο κ. Φάνης Ματσόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ συντόνισε και απηύθυνε ερωτήσεις στους ξένους προσκεκλημένους και τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η κα. Ελένη Μιχαλοπούλου (Πρέσβης της Ελλάδας στο Κατάρ), ο κ. Κωνσταντίνος Πιπερίγκος (Πρέσβης της Ελλάδας στο Κουβέιτ), ο κ. Γιώργος Ξηρογιάννης, (ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ),                      ο κ. Mohammad Albesharah (Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας του Κουβέιτ στην Ελλάδα), ο κ. Ziad Abi Abdallah (Qatar Chamber of Commerce and Industry),                  ο κ. Αντώνης Δανιηλίδης (Export Sales στην Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.),                  ο κ. Αντάρ Μπαντάλι (Export Manager στην Olympia Electronics A.E.) και                ο κ. Γιάννης Χαλδούπης (Export Manager στην Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε.). Η κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, Senior Advisor ExportReady του ΣΕΒ απηύθυνε ερωτήσεις στους Έλληνες Πρέσβεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:00 - 27 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.