ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Σε υβριδική μορφή η Anuga 2021, 9-13 Οκτωβρίου

12:10 - 16 Ιουν 2021 | Επιχειρήσεις
Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Σε υβριδική μορφή η Anuga 2021, 9-13 Οκτωβρίου
Με νέα, υβριδική, μορφή θα ανοίξει τις πύλες της, από 9 έως 13 Οκτωβρίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2021, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες να έχουν φυσική και ψηφιακή παρουσία στη διοργάνωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ελήφθη, προκειμένου η μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση τροφίμων και ποτών να επιστρέψει μερικώς στην προ-covid κανονικότητα, εφαρμόζοντας κάθε προβλεπόμενο πρωτόκολλο προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο συνδυασμός της δια ζώσης και της ψηφιακής συμμετοχής στην Anuga 2021, πρόκειται να δημιουργήσει ένα ιδανικό πλαίσιο ανάπτυξης νέων εργασιών, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και δικτύωσης, σε διεθνές επίπεδο, όσων επιχειρήσεων δραστηριοποιούνται στην αγορά τροφίμων και ποτών.

Στο πλαίσιο αυτό, παράλληλα με τη διοργάνωση της έκθεσης σε φυσικό περιβάλλον, θα λειτουργήσει, από 11 μέχρι 13 Οκτωβρίου κι η ψηφιακή εκδοχή της Anuga 2021, ως Anuga @home.

Κύριο θέμα της φετινής Anuga θα είναι ο «Μετασχηματισμός», ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα εξεταστεί και το ζήτημα της εξέλιξης της ίδιας της εμπορικής έκθεσης στη διάρκεια της ψηφιακής εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027 και στο E-Mail: [email protected] ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.anuga.com.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.