ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

STEM Experts-Deloitte: Ξεναγούν νέους υποψήφιους στον κόσμο των STEM

17:29 - 13 Ιουλ 2021 | Επιχειρήσεις
STEM Experts-Deloitte: Ξεναγούν νέους υποψήφιους στον κόσμο των STEM
Επενδύοντας διαχρονικά στην αναζήτηση νέων ταλέντων και στη δημιουργία των μελλοντικών στελεχών, η Deloitte διοργανώνει Virtual Open Day την Τετάρτη 14 Ιουλίου προσκαλώντας νέους υποψηφίους να γνωρίσουν τον κόσμο των STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) συνομιλώντας με STEM experts της Deloitte.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον κόσμο των STEM και να γνωρίσουν τα οφέλη που προσφέρουν οι εν λόγω κατευθύνσεις, καθώς και να αποκτήσουν εμπειρία σχετικά με την ζωή και την εργασία στην Deloitte από τους STEM Experts της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Open Day που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (virtual event), έμπειρα στελέχη της Deloitte με εξειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, θα μοιραστούν τη γνώση τους με τους υποψήφιους και θα τους ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις σε μια σειρά τομέων των θετικών επιστημών και των πλέον σύγχρονων επαγγελματικών κλάδων με έμφαση στις νέες, ψηφιακές τεχνολογίες.

Μάλιστα, πέραν των προγραμματισμένων παρουσιάσεων, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα για λεπτομερέστερη κατ’ ίδιαν ενημέρωση μέσω live διαδικτυακών συναντήσεων με κάποιον από τους STEM Experts της Deloitte.

Με αφορμή τη διοργάνωση του STEM Virtual Open Day οι κυρίες Ανάλια Κόκκορη, με θέση People & Purpose Leader και Ειρήνη Παναγιωτακοπούλου, με θέση Head of Human Resources σημείωσαν ότι «Για την Deloitte η επένδυση στη δημιουργία των στελεχών του αύριο αποτελεί στρατηγική επιλογή υψηλής προτεραιότητας, καθώς με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε τη διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας του πολυτιμότερου κεφαλαίου μας, των ανθρώπων μας. Στο πλαίσιο αυτό, μας δίνει μεγάλη χαρά η δυνατότητα, μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, να καλωσορίσουμε τα νέα ταλέντα στον κόσμο της Deloitte και στον κόσμο των STEM.».

Περισσότερες πληροφορίες για το STEM Virtual Open Day της Deloitte μπορείτε να βρείτε εδώ: STEM-expert.html" target="_blank" rel="noopener">Ask a Deloitte STEM expert! | Deloitte | Greece

Για περισσότερες πληροφορίες

  • Deloitte, Μαριαλένα Μανδρέκα, Senior Consultant Brand & Communications
    email: [email protected]
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.