ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιμελητήριο Λασιθίου: Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης ύψους €500.000

20:16 - 24 Ιουλ 2021 | Επιχειρήσεις
Επιμελητήριο Λασιθίου: Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης ύψους €500.000
Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης 342 εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων θα υλοποιήσει το Επιμελητήριο Λασιθίου, με τη δράση για κατάρτιση και πιστοποίηση που θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης με 500.000 ευρώ.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, υπέγραψε το εν λόγω πρόγραμμα, του οποίου αντικείμενο αποτελεί η παροχή υπηρεσιών κατάρτισης και πιστοποίησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας και αυτοαπασχολούμενων, που εδρεύουν  ή παράρτημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Όπως τονίζει η αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας, όσοι εκπαιδευτούν, πρόκειται να ενισχύσουν ουσιαστικά τη δυνατότητα απασχόλησής τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα. 

Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει προγράμματα κατάρτισης διάρκειας 100 ωρών έκαστο και πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.