ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LETS FERRY - Παναθηναϊκός ΚΑΕ: Συνεργασία με …. πράσινο χρώμα

10:51 - 13 Αυγ 2021 | Επιχειρήσεις
LETS FERRY - Παναθηναϊκός ΚΑΕ: Συνεργασία με …. πράσινο χρώμα
Την εκκίνηση συνεργασίας της με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε η LET’S FERRY η πολυβραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων για ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχειακή διαμονή και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα οι φίλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.paobc.gr/ μπορούν με ένα κλικ να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της LET’S FERRY και να προχωρήσουν απευθείας σε κρατήσεις πολλαπλών διαδρομών για περισσότερα από 230 λιμάνια σε όλο τον κόσμο και βέβαια σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα σε τρία απλά βήματα μέσα από την ιστοσελίδα https://www.paobc.gr/letsferry?utm_source=website_paobc&utm_medium=banner&utm_campaign=letsferry με επιλογή της επιθυμητής ακτοπλοϊκής διαδρομής.

«Οι φίλοι του “Εξάστερου” μπορούν πλέον μέσα από την ιστοσελίδα της αγαπημένης τους ομάδας να οργανώσουν εύκολα το ταξίδι τους ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο. Κι αυτό με ασφάλεια στις συναλλαγές και πλήρη αξιοποίηση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εργαλείων, αλλά και με μοναδικές προσφορές» αναφέρει η Χριστίνα Φωτεινοπούλου, Digital Director της LET’S FERRY.

«Η συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποτελεί άλλο ένα σταθμό στην πορεία ανάπτυξης του LET’S FERRY. Με μια στρατηγική συμμαχιών που υπηρετούμε με συνέπεια χτίζουμε διαύλους με το κοινό στοχεύοντας στην προσφορά των βέλτιστων υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές» ανέφερε o Στέλιος Μπεκυράς  head of business development του LET’S FERRY.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όσους προμηθευτούν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια μέχρι τον Ιούνιο του 2022 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.paobc.gr/letsferry θα ισχύει 5% έκπτωση σε κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του https://www.letsferry.com.

Η LET’S FERRY υπηρεσία εισιτηρίων είναι μια πολυβραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων που συνδυάζει αξιόπιστες υπηρεσίες, ταχύτητα και λειτουργικότητα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει εύκολη, γρήγορη και απλοποιημένη online αναζήτηση και κρατήσεις εισιτηρίων. Ειδικά, σε ό,τι έχει να κάνει με την ακτοπλοΐα,  μέσω του ιστότοπου www.letsferry.com, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν εισιτήρια για περισσότερα από 230 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας μάλιστα πολλαπλές διαδρομές σε μία μόνο κράτηση. Επίσης δίνεται η επιλογή για κράτηση στα πιο γρήγορα δρομολόγια, στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές. Όλα αυτά με πανεύκολη περιήγηση και με αξιοποίηση δεδομένων για διαθεσιμότητες που έρχονται σε πραγματικό χρόνο και απόλυτη ασφάλεια πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω PayPal.

Επιπλέον, η Let’s Ferry με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού web check-in  διασφαλίζει ότι οι επιβάτες κερδίζουν χρόνο και παραμένουν ασφαλείς, χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού. Η Let’s Ferry, άλλωστε,  δίνει προτεραιότητα στην διατήρηση των κανόνων υγιεινής και στα πρωτόκολλα, όπως αυτά διαμορφώνονται πριν και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Ακόμα, η LETS’S FERRY παρέχει τη δυνατότητα για έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και ξενοδοχείων.  Έτσι, με ένα κλικ οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για τους ναύλους και τα δρομολόγια των αεροπορικών εισιτηρίων, τις τιμές ξενοδοχείων από και προς τους περισσότερους προορισμούς Ελλάδας και εξωτερικού και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις αγορές τους. Μάλιστα με τη δυνατότητα του early booking μπορούν στην ανανεωμένη  πλατφόρμα της Let’s Ferry να επωφεληθούν από τις καλύτερες τιμές.

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.