ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε μίνι lockdown μπαίνει η εστίαση - «Πόρτα» στους ανεμβολίαστους

22:08 - 10 Σεπ 2021 | Επιχειρήσεις
Νέα πραγματικότητα θα ισχύσει από την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) για τους ανεμβολίαστους, καθώς αποκλείονται από μία σειρά δραστηριοτήτων, ενώ σε κάποιες άλλες υποχρεώνονται να παρουσιάζουν αρνητικό rapid test.

Οι αντιδράσεις από εργαζομένους και επιχειρηματίες στην εστίαση είναι έντονες, καθώς από τη Δευτέρα, στους εσωτερικούς χώρους καφέ, μπαρ και εστιατορίων, θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους.

«Η εστίαση από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Μαρτίου του 2022 μπαίνει σε μίνι lockdown» με την εφαρμογή των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

«Θα χάσουμε 50% των πελατών μας αν υπολογίσουμε τους ανθρώπους που είναι ανεμβολίαστοι», είπε ο κ. Καββαθάς, μιλώντας στο OPEN.

«Φανταστείτε έναν επαγγελματία που έχει κάνει αγώνα ετών για να χτίσει ένα πελατολόγιο, το 50% αυτών να μην μπορεί να μπει στο κατάστημα. Ο πελάτης 100 φορές ευχαριστημένος, μία δυσαρεστημένος, αυτό θυμάται», πρόσθεσε.

«H εστίαση θα έρθει αντιμέτωπη με τους πελάτες ενώ δεν υπάρχει κανένα μέτρο στήριξης για τις επιχειρήσεις του τομέα. Χρειάζεται μείωση των φορολογικών συντελεστών κατάργηση του ειδικού φόρου στον καφέ και στα αλκοολούχα ποτά. Διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα για τις επιχειρήσεις» είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.