ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΘ: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο του ΕΒΕΑ (photos)

11:02 - 13 Σεπ 2021 | Επιχειρήσεις
ΔΕΘ: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο του ΕΒΕΑ (photos)
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Περίπτερο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) στο πλαίσιο της περιήγησής του στους χώρους της 85ης ΔΕΘ συνοδευόμενος από τον Προεδρεύοντα του ΕΒΕΑ κ. Γιάννη Μπρατάκο, αναγνωρίζοντας έτσι τον σημαντικό ρόλο του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας στους τομείς υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και ενίσχυσης του οικοσυστήματος καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας, τομείς που αποτελούν και στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και την επίτευξη της κοινωνικής συνοχής.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Γ’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Σιαμίδης, ο Γεν. Γραμματέας Μπάμπης Μωραΐτης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ κ.κ. Σοφία Εφραίμογλου, Χάρης Λαμπρόπουλος, Τάσος Ιωσηφίδης, Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, Νίκος Κιολείδης, Νίκος Βασιλείου, Δημήτρης Τζούρος και Σταύρος Καφούνης.

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τη Διοίκηση του ΕΒΕΑ για τις δυνατότητες της Ελληνικής Οικονομίας και την προοπτική ανάπτυξης της χώρας.

ebe3

Στη συνέχεια, ο κ. Μπρατάκος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που παρέχει, από το 2014, η Θερμοκοιτίδα του ΕΒΕΑ "ΘΕΑ", αλλά και για το όραμα του Ε.Β.Ε.Α. αναφορικά με τη μετάλλαξή της σε hub που θα προωθεί την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός συζήτησε με νέες και νέους επιχειρηματίες νεοφυών επιχειρήσεων που φιλοξενούνται στη Θ.Ε.Α.

ebe4

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.